طرز تهیه تارت شکلات و کارامل

طرز تهیه تارت شکلات و کارامل : این تارت شکلاتی را امتحان کنید، سپس بیسکوتی شکلاتی، موس شکلاتی آفوگاتو و دستور العمل های دسر ایتالیایی دیگر را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • موس شکلات
  • 125 گرم شکلات تلخ 70 درصد، تقریبا خرد شده
  • خامه دوبل 30 گرم
  • 25 گرم کره بدون نمک
  • 45 گرم زرده تخم مرغ
  • 120 گرم سفیده تخم مرغ
  • شکر 25 گرم
  • ساکره پات شکلاتی
  • پودر شکر 100 گرم الک شده
  • 125 گرم کره بدون نمک، هم بزنید تا یکدست شود
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 210 گرم آرد ساده
  • 40 گرم پودر کاکائو، به علاوه مقدار اضافی برای گردگیری

سس کارامل

  • 8 گرم شکر موسکووادو تیره
  • 100 میلی لیتر خامه دوبل
  • 10 گرم گلوکز مایع
  • شکر طلایی 30 گرم
  • چند قطره آب لیمو

طرز تهیه تارت شکلات و کارامل

طرز تهیه تارت شکلات و کارامل

مرحله 1

شکلات، خامه و کره را در کاسه ای که روی یک ظرف آب در حال جوش قرار داده شده آب کنید و کمی نمک دریایی به آن اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و زرده تخم مرغ را داخل آن بریزید. سفیده ها را با شکر هم بزنید تا سفت شود. نصف سفیده ها را داخل شکلات بریزید، سپس نصف باقی مانده را بریزید. قاشق را در یک کیسه لوله بزرگ بریزید و حداقل دو ساعت آن را سرد کنید.

مرحله 2

برای ساکره پات، پودر قند را داخل کره بزنید. تخم مرغ را کم کم با همزن بزنید، سپس آرد، پودر کاکائو و کمی نمک دریایی ریز را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. به شکل بلوک در آورید و به مدت دو ساعت خنک کنید.

مرحله 3

برای سس کارامل نمکی، شکر موسکووادو، خامه و گلوکز را در تابه بریزید و بگذارید بجوشد. از روی حرارت بردارید. شکر طلایی را در تابه دیگری بریزید و به آرامی حرارت دهید تا ذوب شود، حرارت را زیاد کنید و به رنگ کاراملی کهربایی رنگ بپزید. خامه داغ را با دقت اضافه کنید و مخلوط کنید. بجوشانید تا غلیظ و تیره تر شود و روی دماسنج شکر 102 درجه سانتیگراد بخوانید. کمی نمک دریا، آب لیمو را هم بزنید و کاملا خنک کنید.

مرحله 4

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. ساکره پات را به دمای اتاق برسانید، سپس آن را به ضخامت 2 تا 3 میلیمتر باز کنید و شش حلقه 8 سانتی‌متری برش دهید تا شش قالب تارت جداگانه را بپوشانید. پایه ها را به آرامی با چنگال سوراخ کنید، با لوبیا پر کنید و به مدت 8 دقیقه کور کنید. لوبیاها را برداشته و به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که در لمس خشک شوند بپزید. تارت ها را با احتیاط از قالب ها جدا کنید.

مرحله 5

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد/فن 140 درجه سانتیگراد/گاز 3 گرم کنید. کیسه های تارت را در سینی فر قرار دهید، 1 قاشق چایخوری کارامل سفت شده را به مرکز هر کدام اضافه کنید و داخل موس لوله کنید تا با سطح بالایی هم سطح شود. به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که لخته شود اما سفت شود بپزید. با پودر کاکائو بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی : دستور غذای آیولی ما را...
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری : این بهتر...
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی : دستور غذای بادمجان...
املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی : این املت اسپانیایی را درست...
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی : آیا می خواهید در مورد فرهنگ...
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی : این دستور العمل را برای...
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور پخت ماهی...
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...