طرز تهیه تارت شکلات و کارامل

طرز تهیه تارت شکلات و کارامل : این تارت شکلاتی را امتحان کنید، سپس بیسکوتی شکلاتی، موس شکلاتی آفوگاتو و دستور العمل های دسر ایتالیایی دیگر را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • موس شکلات
  • 125 گرم شکلات تلخ 70 درصد، تقریبا خرد شده
  • خامه دوبل 30 گرم
  • 25 گرم کره بدون نمک
  • 45 گرم زرده تخم مرغ
  • 120 گرم سفیده تخم مرغ
  • شکر 25 گرم
  • ساکره پات شکلاتی
  • پودر شکر 100 گرم الک شده
  • 125 گرم کره بدون نمک، هم بزنید تا یکدست شود
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 210 گرم آرد ساده
  • 40 گرم پودر کاکائو، به علاوه مقدار اضافی برای گردگیری

سس کارامل

  • 8 گرم شکر موسکووادو تیره
  • 100 میلی لیتر خامه دوبل
  • 10 گرم گلوکز مایع
  • شکر طلایی 30 گرم
  • چند قطره آب لیمو

طرز تهیه تارت شکلات و کارامل

طرز تهیه تارت شکلات و کارامل

مرحله 1

شکلات، خامه و کره را در کاسه ای که روی یک ظرف آب در حال جوش قرار داده شده آب کنید و کمی نمک دریایی به آن اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و زرده تخم مرغ را داخل آن بریزید. سفیده ها را با شکر هم بزنید تا سفت شود. نصف سفیده ها را داخل شکلات بریزید، سپس نصف باقی مانده را بریزید. قاشق را در یک کیسه لوله بزرگ بریزید و حداقل دو ساعت آن را سرد کنید.

مرحله 2

برای ساکره پات، پودر قند را داخل کره بزنید. تخم مرغ را کم کم با همزن بزنید، سپس آرد، پودر کاکائو و کمی نمک دریایی ریز را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. به شکل بلوک در آورید و به مدت دو ساعت خنک کنید.

مرحله 3

برای سس کارامل نمکی، شکر موسکووادو، خامه و گلوکز را در تابه بریزید و بگذارید بجوشد. از روی حرارت بردارید. شکر طلایی را در تابه دیگری بریزید و به آرامی حرارت دهید تا ذوب شود، حرارت را زیاد کنید و به رنگ کاراملی کهربایی رنگ بپزید. خامه داغ را با دقت اضافه کنید و مخلوط کنید. بجوشانید تا غلیظ و تیره تر شود و روی دماسنج شکر 102 درجه سانتیگراد بخوانید. کمی نمک دریا، آب لیمو را هم بزنید و کاملا خنک کنید.

مرحله 4

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. ساکره پات را به دمای اتاق برسانید، سپس آن را به ضخامت 2 تا 3 میلیمتر باز کنید و شش حلقه 8 سانتی‌متری برش دهید تا شش قالب تارت جداگانه را بپوشانید. پایه ها را به آرامی با چنگال سوراخ کنید، با لوبیا پر کنید و به مدت 8 دقیقه کور کنید. لوبیاها را برداشته و به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که در لمس خشک شوند بپزید. تارت ها را با احتیاط از قالب ها جدا کنید.

مرحله 5

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد/فن 140 درجه سانتیگراد/گاز 3 گرم کنید. کیسه های تارت را در سینی فر قرار دهید، 1 قاشق چایخوری کارامل سفت شده را به مرکز هر کدام اضافه کنید و داخل موس لوله کنید تا با سطح بالایی هم سطح شود. به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که لخته شود اما سفت شود بپزید. با پودر کاکائو بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...