طرز تهیه کانولی ایتالیایی : این دستور پخت کانولی خانگی را امتحان کنید، سپس تیرامیسو، بیسکوتی، کیک ریکوتا سیسیلی و دستور العمل های دسر ایتالیایی دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 150 گرم آرد ساده
- شکر 25 گرم
- یک عدد بیکینگ پودر
- یک عدد دارچین آسیاب شده
- ½ لیمو، رنده شده
- کره ذوب شده 30 گرم
- تخم مرغ 1 عدد جدا شده
- 2 قاشق غذاخوری شراب مارسالا
- روغن آفتابگردان، برای سرخ کردن عمیق
برای ماده داخلی
- 250 گرم ریکوتا
- شکر پودری 3 قاشق غذاخوری
- ماسکارپونه 100 گرم
- ۱ عدد پرتقال یا لیمو، رنده شده
- 30 گرم پسته، ریز خرد شده
طرز تهیه کانولی ایتالیایی
مرحله 1
آرد، شکر، بکینگ پودر، دارچین، پوست لیموترش و کمی نمک را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. در وسط آن یک چاه درست کنید و کره ذوب شده، زرده تخم مرغ و شراب مارسالا را اضافه کنید. خمیر را داخل کاسه بریزید، سپس روی سطح کار انتقال دهید و ورز دهید تا یکدست شود. بپیچید و بگذارید به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند یا یک شب خنک شود.
مرحله 2
روغن را در یک تابه با پایه سنگین، حداکثر تا نیمه پر، تا دمای 180 درجه سانتیگراد یا تا زمانی که یک مکعب نان ظرف 30 ثانیه قهوه ای شود، گرم کنید. خمیر را به چهار قسمت برش دهید، باقیمانده را در حین کار با هر تکه پوشیده نگه دارید و یکی یکی تا جایی که می توانید نازک باز کنید. سپس با استفاده از یک کاتر شیرینی 10 سانتی متری، از هر ربع سه دور برش بزنید.
مرحله 3
سفیده تخم مرغ را در یک کاسه به آرامی هم بزنید و دور کانولی را با کمی روغن آفتابگردان به آرامی بمالید (در صورت نیاز به صورت دسته ای کار کنید، بسته به اینکه چند قالب دارید). هر دور را دور یک قالب کانولی بپیچید و از مقداری سفیده تخم مرغ استفاده کنید تا دو لبه آن را به هم بچسبانید و کمی فشار دهید. سعی کنید سفیده تخم مرغ روی قالب نریزد وگرنه ممکن است بچسبد.
مرحله 4
کانولیها را که هنوز در قالبهایشان هستند، در دستههای کوچک، تا 60 ثانیه سرخ کنید تا قهوهای طلایی، ترد و کمی تاول بزنند. در حالی که بقیه را به صورت دستهای میپزید روی کاغذ آشپزخانه آبکش کنید و در صورت نیاز از قالبهای خنک شده مجددا استفاده کنید. بگذارید خنک شود.
مرحله 5
برای فیلینگ، ریکوتا را آبکش کنید و به آرامی با کاغذ آشپزخانه بزنید، سپس در ظرفی بریزید. با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود، پودر شکر، ماسکارپونه و پوست مرکبات را اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. به کیسه لوله با نازل ستاره ای پهن منتقل کنید.
مرحله 6
کانولی های خنک شده را با فیلینگ پر کنید و از وسط به طرف هر دو سر لوله کنید تا یک شکل ستاره ای مرتب در دو طرف پیدا کنید.
مرحله 7
در پایان پسته های خرد شده را دم کنید و برای سرو با پودر قند بپاشید. بهتر است در همان روز خورده شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949