طرز تهیه پاندورو سمیفردو ​

طرز تهیه پاندورو سمیفردو ​: این نیمه‌فردو پاندورو را امتحان کنید، سپس دستور العمل‌های پخت کریسمس، استولن، لاگ یول و بیشتر را بررسی کنید. این دستور غذای پاندورو نیمفردو توسط برنده اصلی GBBO و نانوای متخصص اد کیمبر ایجاد شده است. اد کیمبر می‌گوید: «این غذا با الهام از دسر ایتالیایی زوکوتو، یک غذای مبتنی بر نان شبیه پودینگ تابستانی است – اما به جای میوه از مخلوط ریکوتا پر می‌شود. من از این ایده استفاده کرده‌ام، اما نیمه‌فردو ریکوتا را درون یک نان پاندورو توخالی قرار داده‌ام، که دسری با ظاهری دراماتیک ایجاد می‌کند.”

مواد تشکیل دهنده

  • 750 گرم نان پاندورو
  • 200 گرم ریکوتا
  • 1 قاشق چایخوری رب یا عصاره لوبیا وانیل
  • شکر کپسول 125 گرم
  • 4 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
  • خامه دوبل 350 میلی لیتر
  • 100 گرم شکلات تلخ، ذوب شده
  • 25 گرم پسته خرد شده
  • شکلات SEMIFREDDO
  • پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
  • 3 قاشق غذاخوری شیر کامل
  • 50 گرم شکلات تلخ، ریز خرد شده
  • آمارتو سمیفردو
  • آمارتو 3 قاشق غذاخوری
  • چند قطره عصاره بادام
  • 35 گرم بادام خرد شده
  • 35 گرم پوست مخلوط قندی

طرز تهیه پاندورو سمیفردو ​

طرز تهیه پاندورو سمیفردو ​

مرحله 1

با استفاده از یک چاقوی دندانه دار پایه را از پاندورو برش دهید، آن را برای بعد نگه دارید و سپس آن را خالی کنید و یک حاشیه 1 سانتی متری در داخل باقی بگذارید. مراقب باشید که لبه نان را خیلی نزدیک نبرید زیرا سوراخی نمی خواهید (می توانید از ریزه کاری ها برای پودینگ نان و کره استفاده کنید).

مرحله 2

برای نیم‌فردو شکلاتی، کاکائو و شیر را در تابه‌ای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد، سپس هم بزنید تا خمیری یکدست شود. داخل یک کاسه کوچک بریزید و خنک کنید.

مرحله 3

ریکوتا، وانیل و 1/2 شکر را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. سفیده ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کف کند، سپس به آرامی باقیمانده شکر را با همزن بزنید تا سفیده ها نرم شوند. در یک کاسه جداگانه، خامه دوبل را با همزن بزنید تا قله های نرمی به خود بگیرد. مخلوط ریکوتا را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود سپس سفیده تخم مرغ را اضافه کنید.

مرحله 4

مخلوط را در 2 کاسه تقسیم کنید. به یکی خمیر کاکائو خنک شده و شکلات خرد شده را اضافه کنید و با هم تا کنید و برای قسمت دیگر آمارتو، عصاره بادام، آجیل و پوست آب نبات را اضافه کنید.

مرحله 5

آمارتو نیمفردو را در پاندورو توخالی بریزید و سپس نیمفردو شکلاتی را بریزید. پایه پاندورو رزرو شده را روی آن قرار دهید و به مدت حداقل 6 ساعت یا تا زمانی که نیمه فردو جامد شود، فریز کنید.

مرحله 6

پس از آماده شدن برای سرو، پاندورو را از فریزر خارج کرده و به سمت بالا در بشقاب سرو برگردانید و با ریختن روی شکلات ذوب شده و پاشیدن پسته به پایان برسانید. بگذارید 30 دقیقه بماند تا کمی آب شود، سپس برش بزنید تا سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی : دستور غذای آیولی ما را...
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری : این بهتر...
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی : دستور غذای بادمجان...
املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی : این املت اسپانیایی را درست...
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی : آیا می خواهید در مورد فرهنگ...
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی : این دستور العمل را برای...
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور پخت ماهی...
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...