طرز تهیه پاولوا کریسمس : این پاولواهای کریسمس را درست کنید، سپس پاولوا جنگل سیاه، تاج گل پاولوا کریسمس و دستور العمل های پخت کریسمس دیگر را بررسی کنید. این دستور غذا از آگار آگار به عنوان جایگزین ژلاتین گیاهی استفاده می کند. برای اطلاعات بیشتر راهنمای ما در مورد آگار آگار چیست و کجا آن را بخرید بخوانید.
مواد تشکیل دهنده
- لانه های مرنگ فرانسوی
- 100 گرم سفیده تخم مرغ، (حدود 2-3 تخم مرغ)
- شکر کپسول 125 گرم
- پودر قند 75 گرم
- روغن آفتابگردان
- آناناس کباب شده
- شکر 25 گرم
- ½ آناناس کوچک، پوست کنده و چهار قسمت شده
- 1 عدد لیموترش آب گرفته و رنده شده
- 5 دانه فلفل تیموت
- PASSION FRUIT COULIS
- 250 گرم پوره میوه شور (ما از Funkin استفاده کردیم)
- ½ غلاف وانیل
- شکر 75 گرم
- 4 دانه فلفل تیموت
- ½ چوب دارچین
- ¼ قاشق چایخوری پودر آگار آگار (1 گرم)
- کرم شانتی وانیلی
- 250 میلی لیتر خامه فرم گرفته
- پودر قند 25 گرم
- ½ غلاف وانیل
- 1 عدد لیمو ترش شده
طرز تهیه پاولوا کریسمس
مرحله 1
با مرنگ شروع کنید. سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای با همزن بزنید تا به شکل قله های سفت در بیاید. نصف شکر کپسول را اضافه کنید. دوباره به مدت 2 دقیقه مخلوط کنید. باقی مانده شکر را اضافه کنید. دوباره به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که دانه های شکر ناپدید شوند، مخلوط کنید. وقتی مخلوط پف کرد، پودر شکر را در دو مرحله اضافه کنید و با کفگیر به آرامی مخلوط کنید و سعی کنید هوای مخلوط از دست نرود.
مرحله 2
یک سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید و آن را با کمی از مرنگ بچسبانید. مرنگ را در یک کیسه لوله بریزید و چهار توپ را در سینی لوله کنید. روش دیگر، عروسک را با قاشق روی آن قرار دهید، اگرچه تزئینی کمتری خواهد داشت. یک قاشق غذاخوری را در روغن آفتابگردان آغشته کنید، اجازه دهید هر مقدار اضافی آن چکه کند، قبل از اینکه دهانه ای را در گلوله های مرنگ خالی کنید. مرنگ ها را در فر با دمای 80 درجه سانتیگراد / 60 درجه سانتیگراد فن / گاز ½ به مدت 2 ساعت بپزید. پس از پخته شدن، آن را از فر خارج کرده و در یک طرف قرار دهید.
مرحله 3
در همین حین، از آناناس شروع کنید. شکر را در ظرفی پهن روی حرارت ملایم ذوب کنید تا کهربا نسوزد سپس آناناس، آبلیمو، پوست و دانه فلفل را اضافه کنید. کارامل ممکن است گیر کند اما نگران نباشید. روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید – هر کریستالی که تشکیل شده است با حرارت ذوب می شود.
مرحله 4
زمانی که آناناس پخته شد، آن را بردارید و در ظرفی بریزید و بگذارید خنک شود سپس در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود. پس از سرد شدن، آناناس را بردارید و به قطعات کوچک برش دهید. آب تابه را صاف کرده، سپس به تکه های آناناس اضافه کنید و مخلوط کنید. کنار بگذارید.
مرحله 5
به سمت کولیس حرکت کنید. پوره را در یک تابه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. غلاف وانیل را باز کرده و دانه ها را داخل ماهیتابه و سپس غلاف بریزید. 50 گرم شکر به اضافه ادویه ها را اضافه کنید. بگذارید به مدت 20 دقیقه به آرامی دم بکشد.
مرحله 6
مخلوط را دوباره داخل تابه صاف کنید. شکر باقیمانده را با آگار آگار ترکیب کرده و در حین هم زدن داخل پوره بریزید. 2-3 دقیقه بجوشانید تا آگار آگار فعال شود. دوباره صاف کنید و بگذارید خنک شود و در یخچال بگذارید.
مرحله 7
خامه و شکر خامه شانتیلی را در کاسه ای بریزید. دانه های غلاف وانیل را بتراشید و با هم بزنید – مراقب باشید خامه را زیاد نکنید، بافت آن باید شبیه کرم اصلاح باشد.
مرحله 8
لانه های مرنگ را در بشقاب های سرو بچینید. مقداری از آناناس را به حفره های مرنگ اضافه کنید. از یک قاشق یا کیسه لوله برای لوله کردن کرم شانتیلی استفاده کنید. کولیس را بریزید، آناناس اضافی را روی آن بپاشید و روی پوست لیموترش رنده کنید تا کمی طراوت به آن اضافه شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949