موس آفوگاتو شکلاتی : این موس شکلاتی آفوگاتو را امتحان کنید، سپس موس شکلاتی کلاسیک، موس شکلات سفید، کیک موس شکلاتی و موس شکلاتی وگان را بررسی کنید. ما همچنین دسرهای قهوه زیادی را برای شما داریم که می توانید امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 100 میلی لیتر اسپرسو با کیفیت خوب، به علاوه شات های اضافی برای سرو
- 300 گرم کاسترد تازه آماده
- 150 گرم شکلات تلخ، خرد شده
- 3 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری شکر موسکووادو سبک
- پودر کاکائو برای گردگیری
موس آفوگاتو شکلاتی
مرحله 1
اسپرسو، کاستارد و شکلات خرد شده را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم با هم هم بزنید. وقتی شکلات ذوب شد، آن را از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید تا خنک شود.
مرحله 2
پس از خنک شدن، از کاسه همزن دیگر و همزن برقی استفاده کنید تا سفیده ها را با همزن بزنید تا سفت شود. کمی نمک و شکر را اضافه کنید و دوباره یک دقیقه هم بزنید تا سفت شود.
مرحله 3
1/3 سفیده زده شده را در مخلوط کاسترد هم بزنید تا رگه ای باقی نماند، سپس بقیه سفیده ها را با یک قاشق بزرگ فلزی به آرامی داخل آن بریزید. سعی کنید تا آنجا که ممکن است هوا را در هوا نگه دارید.
مرحله 4
بین 4 تا 6 عدد رامکین یا گلدان کوچک تقسیم کنید، به آرامی تکان دهید تا رویه ها صاف شود، سپس حداقل 4 ساعت سرد کنید، اما ترجیحاً یک شب. وقتی آماده سرو هستید، کاکائو بپاشید – با چند تکه اسپرسو داغ در کناره. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949