طرز تهیه پاناکوتا اسپرسو : این پاناکوتای اسپرسو چشمگیر را برای یک دسر مهمانی شام جشن درست کنید، سپس پروفیترول ها، شری ترایفل، چوب سیاه و ایده های دسر کریسمس دیگر را بررسی کنید. برای راهنمایی بیشتر در مورد تسلط بر این دسر کلاسیک ایتالیایی، راهنمای ما در مورد طرز تهیه پاناکوتا را بخوانید. همچنین این دستور العمل ها را برای پاناکوتای وانیلی، پاناکوتای نارگیل و پاناکوتای شکلاتی سفید امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 2 1/2 برگ ژلاتین
- 100 میلی لیتر قهوه سیاه قوی
- 100 میلی لیتر شیر کامل
- 300 میلی لیتر خامه دوبل
- شکر دمرارا 80 گرم
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
شربت اسپرسو
- 100 میلی لیتر قهوه سیاه قوی
- 100 گرم شکر کپسول
- کاهلو 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاناکوتا اسپرسو
مرحله 1
ژلاتین را در یک کاسه آب سرد خیس کنید.
مرحله 2
قهوه، شیر و خامه را در ظرفی با هم مخلوط کنید، سپس حدود یک چهارم مایع را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله 3
شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله 4
ورقه های ژلاتین را فشار دهید و به تابه اضافه کنید. هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
مرحله 5
مایع گرم شده را از صافی در مخلوط قهوه، شیر و خامه باقی مانده صاف کنید. وانیل را هم بزنید.
مرحله 6
آن را در 4 لیوان سرو بریزید و در یخچال بگذارید. به مدت 4 ساعت یا یک شب تا زمانی که سفت شود، آن را سرد کنید.
مرحله 7
برای تهیه شربت قهوه، قهوه و شکر را بجوشانید تا شکر حل شده و قهوه غلیظ شود.
مرحله 8
کاهلو را هم بزنید و خنک کنید. درست قبل از سرو، روی هر لیوان را با کمی شربت پر کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949