طرز تهیه پانفورته : این دستور پنفورته را امتحان کنید سپس پانتونه کلاسیک، پانتون شکلاتی، کیک کریسمس و کیک رام کارائیب را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- کره یا روغن، برای قالب
- 100 گرم پسته
- 100 گرم بادام بلانچ شده
- 100 گرم فندق
- 100 گرم انجیر خشک نرم خرد شده
- 150 گرم پوست قندی
- 100 گرم آرد ساده
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- یک جوز هندی رنده شده خوب
- ¼ قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
- آسیاب کنید تا ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه کامل درست شود
- 200 گرم عسل
- شکر 75 گرم
- پودر قند 1-2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پانفورته
مرحله 1
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد/فن 140 درجه سانتیگراد/گاز 2 و روغن گرم کنید و قالب کیک فنری 20 سانتی متری را بپوشانید. پسته، بادام و فندق را در سینی فر بریزید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید. نیمی از مغزها را ریز خرد کنید، سپس بقیه را تقریباً خرد کنید و همه آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید. انجیر خرد شده و پوست آب نبات را به همراه آرد، پودر کاکائو، دارچین، جوز هندی، میخک و فلفل سیاه و کمی نمک اضافه کنید.
مرحله 2
عسل و شکر را در یک تابه کوچک بریزید و روی دماسنج شکر حرارت دهید تا به 115 درجه سانتیگراد برسد. روش دیگر، ½ قاشق چایخوری را در یک لیوان آب سرد بریزید. بگذارید 30 ثانیه بماند تا خنک شود، سپس بین انگشتان خود فشار دهید – باید یک توپ نرم باشد. اگر شربت در آب پراکنده شود کمی بیشتر نیاز دارد. اگر آن را به یک توپ سخت می رود، شما آن را بیش از حد انجام داده اید. شربت را داخل کاسه بریزید و کاملاً خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 3
مخلوط را در قالب فشار دهید، با یک کفگیر کم روغن صاف کنید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. از فر خارج کرده و در قالب کاملا خنک کنید. با پودر شکر پاشیده و برش بزنید تا سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949