طرز تهیه کیک کریسمس ایتالیایی : کیک فندقی شکلاتی ایتالیایی ما را امتحان کنید، سپس کیک کلاسیک کریسمس، پانتون، براونی کریسمس و ایده های بیشتر برای پخت کریسمس را بررسی کنید. بهترین ایده های تزئین کیک کریسمس را کشف کنید.
ما همچنین کیکهای شکلاتی کمرنگتری برای امتحان داریم، از جمله کیک Ferrero Rocher، کیک Ferrero Rocher و کیک فاج شکلاتی.
دستور غذا از اشتراک گذاری Puglia: غذای ساده و خوشمزه از ساحل کشف نشده ایتالیا (25 پوند، هاردی گرانت) تهیه شده است.
مواد تشکیل دهنده
- 250 گرم فندق
- شکر 250 گرم
- 200 گرم شکلات تلخ
- کره 200 گرم
- 6 عدد تخم مرغ جدا شده
- Frangelico 2 قاشق غذاخوری (اختیاری).
- گاناش شکلاتی
- 120 گرم شکلات تلخ، خرد شده
- 200 میلی لیتر خامه فرم گرفته
طرز تهیه کیک کریسمس ایتالیایی
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید و سینی فر را با کاغذ فر بپوشانید. فندق ها را به مدت 10 دقیقه در فر برشته کنید، سپس آن ها را روی یک حوله چای بریزید و بمالید تا از پوستشان جدا شود.
مرحله 2
100 گرم شکر را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید تا آب شود. فندق ها را اضافه کنید و هم بزنید تا آجیل ها با شکر کاراملی آغشته شوند. پخت را به مدت 5 دقیقه ادامه دهید و تابه را تکان دهید تا فندق ها کاملاً با شکر کاراملی آغشته شوند. دوباره فندق ها را در سینی فر بریزید و بگذارید کاملا خنک شوند. آنها را در غذاساز درشت خرد کنید و 3 قاشق غذاخوری را برای تزئین روی کیک کنار بگذارید. به پردازش فندق های باقی مانده ادامه دهید تا ریز آسیاب شوند.
مرحله 3
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد/فن 170 درجه سانتیگراد/گاز 5 روشن کنید. شکلات و کره را در ظرفی روی آب در حال جوش ذوب کنید تا یکدست شود، سپس فندق های آسیاب شده را اضافه کنید. 15 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله 4
در یک کاسه بزرگ، زردههای تخممرغ و باقیمانده شکر را با همزن بزنید تا رنگ و حجمش دو برابر شود. مخلوط شکلات و فندق خنک شده را داخل آن بریزید.
مرحله 5
سفیدههای تخممرغ را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید تا قلوهای سفت شود، سپس آنها را داخل مخلوط شکلات و فندق بریزید. فرنجلیکو را هم بزنید (در صورت استفاده). مخلوط را در قالب گرد 20 سانتیمتری که با کاغذ پخت پوشاندهاید بریزید و به مدت 1 ساعت بپزید یا تا زمانی که سیخ داخل کیک تمیز بیرون بیاید. اگر روی کیک خیلی تیره شد روی کیک را با فویل بپوشانید.
مرحله 6
کیک را به مدت 10 دقیقه در قالب خنک کنید، سپس آن را به آرامی از قالب خارج کنید و اجازه دهید تا زمانی که گاناش را درست می کنید کاملا خنک شود. شکلات خرد شده را در ظرفی بریزید. خامه را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط تا کم گرم کنید تا تقریباً بجوشد. از روی حرارت بردارید و روی شکلات بریزید. بگذارید چند دقیقه ذوب شود و سپس هم بزنید تا براق شود.
مرحله 7
وقتی کیک خنک شد، گاناش شکلاتی را روی آن پخش کنید و با پرالین فندق بپاشید. به مدت 3 تا 5 روز در ظرف دربسته نگهداری شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949