طرز تهیه تیرامیسو ماچا

طرز تهیه تیرامیسو ماچا : دستور العمل تیرامیسو ماچا Emiko را امتحان کنید، سپس یاد بگیرید که چگونه از ماچا حداکثر استفاده را ببرید و کیک ماچا، کیک ماچا کرپ، کیک ماچا و نان بادام و فاج ماچای نمکی را درست کنید. ایمیکو می‌گوید: “من معمولاً اهل ترکیب کردن دو نماد فرهنگی مهم نیستم، اما باید اعتراف کنم که این واقعاً خوب است، تا جایی که ماچا تیرامیسو به خودی خود به یک کلاسیک تبدیل شده است. من این را به شکلی زیبا دوست دارم. کاسه، یا می توانید قسمت های جداگانه را در لیوان یا رامکین انجام دهید.” دستور العمل استخراج شده از گوهان: آشپزی روزمره ژاپنی توسط Emiko Davies (26 پوند، کتاب های خیابان اسمیت). عکس ها: یوکی سوگیورا/امیکو دیویس. دستور العمل ها توسط ناشر ارسال می شوند و توسط ما دوباره آزمایش نمی شوند.

مواد تشکیل دهنده

  • 3 عدد تخم مرغ جدا شده
  • شکر 70 گرم
  • ماسکارپونه 300 گرم
  • 2 قاشق چایخوری ماچا (پودر چای سبز)، به اضافه برای گردگیری
  • 100 گرم بیسکویت ساوواردی

طرز تهیه تیرامیسو ماچا

طرز تهیه تیرامیسو ماچا

مرحله 1

برای درست کردن کرم ماسکارپونه، سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن بزنید (از یک کاسه بسیار تمیز استفاده کنید – شیشه یا فلز بهتر است – و از همزن‌های خیلی تمیز استفاده کنید تا به سرعت سفیده‌ها سفت شوند) تا زمانی که قله‌های نرم و پفی داشته باشید که شکل خود را حفظ کنند.

مرحله 2

در یک کاسه جداگانه، زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر بزنید تا مخلوط خامه‌ای و رنگ‌پریده به دست آید. ماسکارپونه، نصف قاشق چایخوری ماچا را با همزن بزنید و در آخر سفیده تخم مرغ را داخل آن بریزید. در صورت عدم استفاده بلافاصله، در بسته در یخچال نگهداری شود.

مرحله 3

½ قاشق چایخوری ماچا باقی مانده را در 125 میلی لیتر آب مخلوط کنید. به سرعت یک طرف بیسکویت ساوویاردی را در ماچا فرو کنید و از طرف ماچا به سمت بالا در یک ظرف پخت یا کاسه بزرگ قرار دهید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا یک لایه سفت داشته باشید که پایه ظرف را بپوشاند. روی ساوواردی را با یک لایه ضخیم کرم ماچا بپوشانید. این کار را تکرار کنید تا یک لایه دیگر از ساوواردی آغشته به ماچا درست کنید و با یک لایه دیگر خامه تمام کنید. روی آن را بپوشانید و یک شبه در یخچال بگذارید (یا حداقل 4 ساعت، اگر عجله دارید، اما هر چه طولانی تر باشد، بهتر است). وقتی آماده سرو شد، پودر ماچای بیشتری بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی : دستور غذای آیولی ما را...
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری : این بهتر...
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی : دستور غذای بادمجان...
املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی : این املت اسپانیایی را درست...
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی : آیا می خواهید در مورد فرهنگ...
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی : این دستور العمل را برای...
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور پخت ماهی...
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...