طرز تهیه تیرامیسو ماچا

طرز تهیه تیرامیسو ماچا : دستور العمل تیرامیسو ماچا Emiko را امتحان کنید، سپس یاد بگیرید که چگونه از ماچا حداکثر استفاده را ببرید و کیک ماچا، کیک ماچا کرپ، کیک ماچا و نان بادام و فاج ماچای نمکی را درست کنید. ایمیکو می‌گوید: “من معمولاً اهل ترکیب کردن دو نماد فرهنگی مهم نیستم، اما باید اعتراف کنم که این واقعاً خوب است، تا جایی که ماچا تیرامیسو به خودی خود به یک کلاسیک تبدیل شده است. من این را به شکلی زیبا دوست دارم. کاسه، یا می توانید قسمت های جداگانه را در لیوان یا رامکین انجام دهید.” دستور العمل استخراج شده از گوهان: آشپزی روزمره ژاپنی توسط Emiko Davies (26 پوند، کتاب های خیابان اسمیت). عکس ها: یوکی سوگیورا/امیکو دیویس. دستور العمل ها توسط ناشر ارسال می شوند و توسط ما دوباره آزمایش نمی شوند.

مواد تشکیل دهنده

  • 3 عدد تخم مرغ جدا شده
  • شکر 70 گرم
  • ماسکارپونه 300 گرم
  • 2 قاشق چایخوری ماچا (پودر چای سبز)، به اضافه برای گردگیری
  • 100 گرم بیسکویت ساوواردی

طرز تهیه تیرامیسو ماچا

طرز تهیه تیرامیسو ماچا

مرحله 1

برای درست کردن کرم ماسکارپونه، سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن بزنید (از یک کاسه بسیار تمیز استفاده کنید – شیشه یا فلز بهتر است – و از همزن‌های خیلی تمیز استفاده کنید تا به سرعت سفیده‌ها سفت شوند) تا زمانی که قله‌های نرم و پفی داشته باشید که شکل خود را حفظ کنند.

مرحله 2

در یک کاسه جداگانه، زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر بزنید تا مخلوط خامه‌ای و رنگ‌پریده به دست آید. ماسکارپونه، نصف قاشق چایخوری ماچا را با همزن بزنید و در آخر سفیده تخم مرغ را داخل آن بریزید. در صورت عدم استفاده بلافاصله، در بسته در یخچال نگهداری شود.

مرحله 3

½ قاشق چایخوری ماچا باقی مانده را در 125 میلی لیتر آب مخلوط کنید. به سرعت یک طرف بیسکویت ساوویاردی را در ماچا فرو کنید و از طرف ماچا به سمت بالا در یک ظرف پخت یا کاسه بزرگ قرار دهید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا یک لایه سفت داشته باشید که پایه ظرف را بپوشاند. روی ساوواردی را با یک لایه ضخیم کرم ماچا بپوشانید. این کار را تکرار کنید تا یک لایه دیگر از ساوواردی آغشته به ماچا درست کنید و با یک لایه دیگر خامه تمام کنید. روی آن را بپوشانید و یک شبه در یخچال بگذارید (یا حداقل 4 ساعت، اگر عجله دارید، اما هر چه طولانی تر باشد، بهتر است). وقتی آماده سرو شد، پودر ماچای بیشتری بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...