کیک نان قهوه با فراستینگ موکا : این کیک نان موکا را امتحان کنید، سپس کیک قهوه، کیک قهوه و گردو، کیک قهوه ایرلندی و دسرهای قهوه دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- کره 200 گرم
- شکر طلایی 175 گرم
- 3 عدد تخم مرغ
- 300 گرم آرد خودبه خود
- 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق غذاخوری حل شده در 3 قاشق غذاخوری قهوه فوری شیر
- FROSTING FUDGE موچا
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 100 میلی لیتر شیر
- 2 قاشق چایخوری قهوه فوری
- شکر طلایی 200 گرم
- 50 گرم شکلات تلخ، خرد شده
کیک نان قهوه با فراستینگ موکا
مرحله 1
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد / فن 140 درجه سانتیگراد / گاز 3 گرم کنید.
مرحله 2
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کرم رنگ شود. به تدریج تخم مرغ ها را هم بزنید. آرد و بکینگ پودر و سپس شیر را اضافه کنید. با قاشق داخل قالب نان که با کاغذ روغنی پوشانده شده بریزید، مطمئن شوید که پوست کیک را در بر گرفته و کمی بالای قالب بچسبد.
مرحله 3
به مدت 55 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که با سیخ تست شود بپزید. در قالب را به مدت 5 دقیقه و سپس روی توری خنک کنید.
مرحله 4
فراستینگ را با آب کردن 1 قاشق غذاخوری کره در قابلمه و سپس اضافه کردن شیر، قهوه و شکر و قرار دادن مقداری روی حرارت تهیه کنید. 10 دقیقه بجوشانید، هر از گاهی هم بزنید تا مخلوط گیر نکند.
مرحله 5
از روی حرارت بردارید، باقی مانده کره و شکلات را هم بزنید، سپس کمی خنک کنید تا شروع به غلیظ شدن کند. قبل از اینکه مخلوط شروع به سفت شدن کند روی کیک بریزید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949