کیک نان قهوه با فراستینگ موکا :

کیک نان قهوه با فراستینگ موکا : این کیک نان موکا را امتحان کنید، سپس کیک قهوه، کیک قهوه و گردو، کیک قهوه ایرلندی و دسرهای قهوه دیگر را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • کره 200 گرم
  • شکر طلایی 175 گرم
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 300 گرم آرد خودبه خود
  • 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق غذاخوری حل شده در 3 قاشق غذاخوری قهوه فوری شیر
  • FROSTING FUDGE موچا
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 100 میلی لیتر شیر
  • 2 قاشق چایخوری قهوه فوری
  • شکر طلایی 200 گرم
  • 50 گرم شکلات تلخ، خرد شده

کیک نان قهوه با فراستینگ موکا

کیک نان قهوه با فراستینگ موکا

مرحله 1

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد / فن 140 درجه سانتیگراد / گاز 3 گرم کنید.

مرحله 2

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کرم رنگ شود. به تدریج تخم مرغ ها را هم بزنید. آرد و بکینگ پودر و سپس شیر را اضافه کنید. با قاشق داخل قالب نان که با کاغذ روغنی پوشانده شده بریزید، مطمئن شوید که پوست کیک را در بر گرفته و کمی بالای قالب بچسبد.

مرحله 3

به مدت 55 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که با سیخ تست شود بپزید. در قالب را به مدت 5 دقیقه و سپس روی توری خنک کنید.

مرحله 4

فراستینگ را با آب کردن 1 قاشق غذاخوری کره در قابلمه و سپس اضافه کردن شیر، قهوه و شکر و قرار دادن مقداری روی حرارت تهیه کنید. 10 دقیقه بجوشانید، هر از گاهی هم بزنید تا مخلوط گیر نکند.

مرحله 5

از روی حرارت بردارید، باقی مانده کره و شکلات را هم بزنید، سپس کمی خنک کنید تا شروع به غلیظ شدن کند. قبل از اینکه مخلوط شروع به سفت شدن کند روی کیک بریزید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949​

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...