طرز تهیه پانتون کلاسیک

طرز تهیه پانتون کلاسیک : یک پانتون کلاسیک درست کنید، سپس پانتون شکلاتی، استولن، کیک کرن بری، پای چرخ کرده و دستور العمل های پخت کریسمس دیگر را بررسی کنید. نکته دستور پخت: این پخت کلاسیک به طور سنتی به مدت 72 ساعت آهسته ثابت می شود، اما استفاده از مخمر سریع این فرآیند را سرعت می بخشد، بنابراین می توانید به راحتی آن را در یک روز در خانه درست کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 150 میلی لیتر شیر کامل
  • 7 گرم مخمر خشک سریع الاثر کیسه ای
  • 500 گرم آرد نان سفید قوی، به علاوه برای گردگیری
  • 100 گرم شکر طلایی
  • 3 عدد تخم مرغ زده شده
  • 50 میلی لیتر شراب مارسالا، به اضافه 2 قاشق غذاخوری
  • 1 عدد لیمو، رنده شده
  • 1 عدد پرتقال، رنده شده
  • 150 گرم سلطان یا کشمش
  • 50 گرم پوست مخلوط
  • کره نرم شده، برای قالب

برای تاپینگ

  • تخم مرغ 1 عدد زده شده
  • 20 گرم بادام پرک
  • شکر طلایی 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پانتون کلاسیک

طرز تهیه پانتون کلاسیک

مرحله 1

شیر را در یک تابه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید تا دم بکشد (نباید خیلی داغ یا جوش بیاید). روش دیگر، این کار را در یک کاسه ضد حرارت در مایکروویو انجام دهید. مایه را با همزن بزنید و 5 دقیقه بگذارید تا مخلوط کف کند.

گام 2

آرد و شکر را در کاسه همزن بریزید و ½ قاشق چایخوری نمک دریایی ریز به آن اضافه کنید. با چسب قلاب خمیر مخلوط کنید، سپس مخلوط مایه، تخم مرغ زده شده، 50 میلی لیتر شراب مارسالا و تمام پوست مرکبات را در آن بریزید. به مدت 6-8 دقیقه یا تا زمانی که خمیر صافی به دست آید، مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود در جای گرمی بگذارید تا ور بیاید.

مرحله 3

در همین حین، سلطان ها را در یک تابه کوچک بریزید و روی 2 قاشق غذاخوری از شراب مارسالا باقی مانده بریزید. به آرامی روی حرارت ملایم حرارت دهید تا فقط بخار شود، سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید تا زمانی که قالب را آماده می کنید خیس بخورد.

مرحله 4

پایه و کناره های یک قالب کیک گرد عمیق 20 سانتی متری را کره بمالید. پایه و لابه لای آن را با کاغذ پخت دوبار بپوشانید تا کاغذ حدود 5 سانتی متر از بالای قالب بالا بیاید. خمیر ور آمده را روی سطح کار کمی آردپاشی شده بریزید و با کف دست کمی صاف کنید. سلطان های خیس شده را آبکش کنید، سپس آنها را به همراه پوست مخلوط روی خمیر پخش کنید. خمیر را به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که همه چیز به طور مساوی پخش شود، در میوه ها ورز دهید. خمیر را به شکل گرد در آورده و در قالب آماده شده قرار دهید. روی آن را کمی بپوشانید و 2 تا 3 ساعت دیگر یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود، بگذارید تا ور بیاید.

مرحله 5

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. تخم مرغ زده شده را روی خمیر بلند شده بمالید و روی بادام های پرک شده و شکر طلایی بپاشید. به مدت 50 دقیقه بپزید تا طلایی شود و خوب ور بیاید. بگذارید 10 دقیقه در قالب خنک شود سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود. به مدت یک هفته در ظرف دربسته نگهداری می شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی : دستور غذای آیولی ما را...
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری : این بهتر...
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی : دستور غذای بادمجان...
املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی : این املت اسپانیایی را درست...
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی : آیا می خواهید در مورد فرهنگ...
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی : این دستور العمل را برای...
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور پخت ماهی...
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...