وبلاگ

طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک

طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک : تیرامیسو کلاسیک ما را امتحان کنید سپس کیک تیرامیسو، تیرامیسو بیلیز و دسرهای قهوه دیگر را بررسی کنید. همچنین دسرهای جذاب ایتالیایی ما از جمله کانولی، پاناکوتای وانیلی، کیک ریکوتا سیسیلی و موس شکلاتی آفوگاتو را کشف کنید.

ماسکارپونه پایه خامه ای تیرامیسو کلاسیک به همراه تخم مرغ های سبک تر از هوا است. اگر می خواهید لبه برش هایتان تیز باشد، تیرامیسو را نیم ساعت آخر قبل از سرو در فریزر بگذارید.

دستور العمل کلاسیک تیرامیسو

مواد تشکیل دهنده

  • 3 تخم مرغ جدا شده (به یادداشت های زیر مراجعه کنید)
  • 100 گرم شکر کپسول
  • مارسالا 2 قاشق غذاخوری
  • ماسکارپونه وان 250 گرم
  • خامه دوبل 150 میلی لیتر
  • 150 میلی لیتر قهوه سیاه قوی
  • 75 میلی لیتر تیا ماریا
  • 36 عدد بیسکویت ساوواردی
  • پودر کاکائو 2-3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک

طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک

مرحله 1

زرده تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا رنگ پریده و غلیظ شود و وقتی بالا بیایید ردی در تخم مرغ ها باقی می ماند. مارسالا و ماسکارپونه را با هم مخلوط کنید سپس در مخلوط تخم مرغ و شکر بریزید. خامه را در یک کاسه با همزن بزنید تا به اندازه نرم شود و سفیده تخم مرغ را در ظرفی دیگر بزنید تا سفت شود. خامه فرم گرفته را به آرامی در مخلوط ماسکارپونه بریزید، سپس سفیده های تخم مرغ را با حداکثر هوای ممکن داخل آن بریزید.

مرحله 2

یک قالب کیک مربعی 20 سانتی‌متری عمیق و ته شل را با یک نوار ضخیم کاغذ پخت بپوشانید که انتهای آن را آویزان کنید (این کار باعث می‌شود راحت‌تر همه چیز را برای برش دادن بیرون بیاورید – اما اگر ترجیح می‌دهید، می‌توانید آن را در یک سرو عمیق درست کنید. ظرف را بپزید و وقتی آماده شد فقط با قاشق بیرون بریزید).

مرحله 3

قهوه و تیا ماریا را در یک کاسه بزرگ بریزید. بیسکویت ها را در مخلوط فرو کنید و یک لایه در کف قالب قرار دهید (ممکن است مجبور شوید انتهای آن را برش دهید). روی آن را با 1/3 خامه و کمی پودر کاکائو بپوشانید.

مرحله 4

دو بار دیگر این کار را تکرار کنید، اما تا زمانی که آماده سرو نشدید، آخرین پودر کاکائو را اضافه نکنید. حداقل 4 ساعت یا ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید. کل تیرامیسو را از قالب خارج کرده، کاکائو بیشتری بپاشید و به صورت ورقه ای برش دهید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...