طرز تهیه کیک ریواس و زنجبیل : این کیک ریواس و زنجبیل را بپزید، سپس کیک زنجبیل کلاسیک، کیک زنجبیل جامائیکایی، نان زنجبیلی، پارکین و سایر شیرینی های زنجبیل را بررسی کنید. همچنین دستور العمل های بیشتر ریواس از جمله کیک ریواس و کاستارد، کیک وارونه ریواس و کرامبل ریواس را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 385 گرم کمپوت ریواس Bonne Maman
- 250 گرم آرد ساده
- 1 ½ قاشق چایخوری بی کربنات نوشابه
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
- شکر طلایی 200 گرم
- 75 گرم شکر قهوه ای ملایم
- 2 عدد تخم مرغ
- روغن نباتی 150 میلی لیتر
لایه رویی کیک
- 100 گرم کره، در دمای اتاق، به علاوه اضافی برای قالب
- پودر قند 200 گرم
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه کیک ریواس و زنجبیل
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. کف قالب کیک مربعی شکل عمیق 22 سانتی متری را کره بمالید و بپوشانید.
مرحله 2
2 قاشق غذاخوری کمپوت ریواس را از شیشه بیرون بیاورید و برای بعد کنار بگذارید.
مرحله 3
آرد، بی کربوهیدرات و زنجبیل را در یک کاسه مخلوط کنید. شکر، تخم مرغ، روغن و باقی مانده کمپوت شیشه را در ظرفی جداگانه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. مواد خشک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله 4
مخلوط را با قاشق در قالب بریزید و به مدت 40-45 دقیقه بپزید. مراقب آن باشید و اگر کیک بیش از حد قهوه ای شد، 5 تا 10 دقیقه آخر کیک را با فویل بپوشانید.
مرحله 5
کیک را به مدت 10 دقیقه در قالب خنک کنید سپس کیک را روی توری سیمی قرار دهید و کاملا خنک شود.
مرحله 6
برای تهیه مایه کیک، کره، شکر، وانیل و کمپوت ریواس را با هم مخلوط کنید. خنک کنید تا غلیظ شود، سپس روی کیک پخش کنید. برای سرو به شکل مربع برش دهید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949