وبلاگ

طرز تهیه کیک ریواس و زنجبیل

طرز تهیه کیک ریواس و زنجبیل : این کیک ریواس و زنجبیل را بپزید، سپس کیک زنجبیل کلاسیک، کیک زنجبیل جامائیکایی، نان زنجبیلی، پارکین و سایر شیرینی های زنجبیل را بررسی کنید. همچنین دستور العمل های بیشتر ریواس از جمله کیک ریواس و کاستارد، کیک وارونه ریواس و کرامبل ریواس را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 385 گرم کمپوت ریواس Bonne Maman
  • 250 گرم آرد ساده
  • 1 ½ قاشق چایخوری بی کربنات نوشابه
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
  • شکر طلایی 200 گرم
  • 75 گرم شکر قهوه ای ملایم
  • 2 عدد تخم مرغ
  • روغن نباتی 150 میلی لیتر

لایه رویی کیک

  • 100 گرم کره، در دمای اتاق، به علاوه اضافی برای قالب
  • پودر قند 200 گرم
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه کیک ریواس و زنجبیل

طرز تهیه کیک ریواس و زنجبیل

مرحله 1

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. کف قالب کیک مربعی شکل عمیق 22 سانتی متری را کره بمالید و بپوشانید.

مرحله 2

2 قاشق غذاخوری کمپوت ریواس را از شیشه بیرون بیاورید و برای بعد کنار بگذارید.

مرحله 3

آرد، بی کربوهیدرات و زنجبیل را در یک کاسه مخلوط کنید. شکر، تخم مرغ، روغن و باقی مانده کمپوت شیشه را در ظرفی جداگانه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. مواد خشک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله 4

مخلوط را با قاشق در قالب بریزید و به مدت 40-45 دقیقه بپزید. مراقب آن باشید و اگر کیک بیش از حد قهوه ای شد، 5 تا 10 دقیقه آخر کیک را با فویل بپوشانید.

مرحله 5

کیک را به مدت 10 دقیقه در قالب خنک کنید سپس کیک را روی توری سیمی قرار دهید و کاملا خنک شود.

مرحله 6

برای تهیه مایه کیک، کره، شکر، وانیل و کمپوت ریواس را با هم مخلوط کنید. خنک کنید تا غلیظ شود، سپس روی کیک پخش کنید. برای سرو به شکل مربع برش دهید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949​

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...