وبلاگ

طرز تهیه کیک زوکوتو

طرز تهیه کیک زوکوتو : این دسر ایتالیایی شکلاتی را درست کنید، سپس تیرامیسو کلاسیک، کیک لیمویی ایتالیایی و بیسکوتی ایتالیایی شکلاتی دوبل را ببینید.  این ریزه کاری به انگلیسی «کدو تنبل کوچک» ترجمه می شود و از گنبد کلیسای جامع فلورانس الهام گرفته شده است. با الگوی کلاسیک ساخته شده توسط تزئین شکر و کاکائو شناخته شده است. مخصوصاً وقتی روز بعد از تهیه سرو می شود خوب است. تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 100 گرم شکلات تلخ 70 درصد
  • 30 گرم بادام بلانچ شده، برشته شده
  • 30 گرم فندق بلانچ شده، برشته شده
  • خامه فرم گرفته 300 میلی لیتر
  • پودر قند 40 گرم
  • ½ کیک اسفنجی ایتالیایی
  • از هر رام، براندی و براندی گیلاس 3 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • کیک اسفنجی ایتالیایی
  • کره، برای قلع
  • 5 عدد تخم مرغ جدا شده
  • شکر طلایی 225 گرم
  • 200 گرم آرد ایتالیایی سفید ساده یا «00»، به علاوه برای گردگیری
  • پوست ریز رنده شده 2 عدد لیمو واکس نشده
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق چایخوری رام تیره

طرز تهیه کیک زوکوتو

طرز تهیه کیک زوکوتو

مرحله 1

یک کاسه 2 لیتری مخلوط کن را با فیلم چسبناک بپوشانید و با قلم مو خیلی کم روغن بزنید.

مرحله 2

برای تهیه کیک، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. قالب کیک 23 سانتی متری گشاد، گرد و عمیق را کره و آردپاشی کنید. زرده تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا غلیظ، رنگ پریده و کرم رنگ شود. سفیده ها را با همزن بزنید تا سفت شود سپس به آرامی داخل مخلوط تخم مرغ بریزید. آرد را کم کم الک کرده و داخل آن بریزید. پوست لیمو، وانیل و رام را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرح$له 3

مخلوط را در قالب آماده شده بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای طلایی و خوب پف کند. روی توری سیمی قرار دهید و بگذارید خنک شود.

مرحله 4

کیک را به صورت افقی نصف کنید (نیمه باقیمانده را فریز کنید تا برای زمان دیگری استفاده کنید) سپس پوسته رویی آن را جدا کنید تا یک لایه نازک اسفنج داشته باشید.

مرحله 5

نیمی از شکلات را در یک کاسه ضد حرارت بشکنید و کاسه را روی یک قابلمه آب در حال جوش قرار دهید. حرارت دهید تا ذوب شود، سپس کاسه را از روی حرارت بردارید. سرد. شکلات باقی مانده را به قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله 6

بادام و فندق را درشت خرد کنید. خامه را با همزن بزنید تا شکل خود را حفظ کند سپس مغزهای خرد شده و شکلات خرد شده را با هم مخلوط کنید. خامه را نصف کرده و شکلات آب شده را به نصف اضافه کنید. نیمی از پودر شکر را در هر نیمی از خامه الک کرده و به آرامی هم بزنید. تا زمانی که لازم باشد در یخچال قرار دهید.

مرحله 7

کیک را داخل کاسه بریزید تا شکل ظرف را به خود بگیرد. رام، براندی و براندی آلبالو را با هم مخلوط کنید. کیک را با برس مخلوط رم بمالید تا کاملاً مرطوب شود و به قالب کمک کند تا در ظرف محکم شود. لبه های نامرتب را برش دهید و از دستان خود استفاده کنید تا تا جایی که می توانید یک روکش صاف داشته باشید.

مرحله 8

مخلوط خامه سفید را با قاشق ریخته و آن را به طور یکنواخت در داخل حفره پخش کنید. وسط آن را با مخلوط شکلاتی پر کنید و روی آن را صاف کنید. روی آن را بپوشانید و حداقل 5-4 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.

مرحله 9

برای تزیین، کدو سبز را در بشقاب سرو برگردانید. یک دایره از کاغذ روغنی تقریباً به اندازه زوکوتو وقتی بیرون آمد. 8 گوه یکنواخت روی آن بکشید و هر گوه جایگزین را ببرید. پودر شکر را روی کل سطح کدو سبز الک کنید. قالب برش خورده را روی آن قرار دهید و کاکائو را آزادانه الک کنید. با احتیاط کاغذ را بردارید و طرح کلاسیک آن را به کدو سبز خواهید داد. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...