وبلاگ

طرز تهیه کیک عشق ایرانی ​

طرز تهیه کیک عشق ایرانی ​ : این دستور پخت کیک عاشقانه ایرانی برگرفته از کتاب سلامتی حامد اللهیاری – آشپزخانه ایرانی حامد: دستور العمل ها و داستان هایی از ایران تا آن سوی جهان است (25 پوند، کتاب های مرداک). حامد می گوید: “چرا “کیک عشق”؟ داستان از این قرار است که یک زن روستایی سعی کرد با این کیک یک شاهزاده را جلب کند. او روی کیک غمگین شد اما دختر را رد کرد و در نهایت او تمام آن را خورد.

این دستور پختی است که حامد به عنوان بخشی از راهنمای آشپزی ایرانی خود به اشتراک گذاشته است. برای آشنایی با طعم های غنی و پیچیده این کشور خاورمیانه، از جمله سبزی پر از گیاهان، آن را بررسی کنید. پس از آن، دستور العمل های الهام گرفته از فارسی مورد علاقه ما را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 300 گرم بادام آسیاب شده
  • شکر 180 گرم
  • شکر قهوه ای روشن 185 گرم
  • 125 گرم کره بدون نمک، نرم شده و مکعبی شده
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 260 گرم ماست یونانی
  • 2 قاشق چایخوری هل آسیاب شده
  • 2 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
  • 50 گرم بادام پرک شده
  • 35 گرم مغز پسته خلال شده
  • گلبرگ های رز خشک خوراکی برای سرو (اختیاری)

طرز تهیه کیک عشق ایرانی ​

طرز تهیه کیک عشق ایرانی ​

مرحله 1

فر را با دمای 150/130 درجه سانتیگراد پنکه/گاز 2 گرم کنید. قالب گرد 20 سانتی متری کیک را کره بمالید. بادام های آسیاب شده، شکر و کره را در یک کاسه بزرگ با انگشتان خود مخلوط کنید تا شبیه پودر سوخاری شوند. نیمی از مخلوط را در قالب کیک فشار دهید و یک پایه یکدست ایجاد کنید.

مرحله 2

تخم مرغ، ماست، ادویه جات ترشی جات و 1 قاشق چایخوری نمک را به بقیه مخلوط اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا یکدست شود. داخل قالب بریزید و سطح آن را با کاردک صاف کنید. بادام و پسته پوسته شده را روی آن بپاشید.

مرحله 3

به مدت 1 ساعت بپزید تا سیخی که در مرکز کیک قرار داده شده تمیز بیرون بیاید – بعد از 50 دقیقه بررسی کنید تا مطمئن شوید که خیلی سریع رنگ نمی شود و در صورت لزوم روی کیک را با فویل بپوشانید.

مرحله 4

اجازه دهید کیک به مدت 10 دقیقه در قالب خنک شود سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود. با گلبرگ های رز خشک شده (در صورت استفاده) تزئین کرده و سرو کنید. کیک به مدت 3-4 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...