وبلاگ

طرز تهیه کیک فاج شکلات سفید

طرز تهیه کیک فاج شکلات سفید : دستور کیک شکلاتی سفید ما را امتحان کنید، سپس کیک شکلاتی سفید و تمشک، کیک فاج شکلاتی، کیک تولد شکلاتی و کیک شکلاتی آسان را بررسی کنید. کیک ساده فاج شکلاتی سفید ما با فراستینگ سفید به سبک آمریکایی پوشیده شده است که سبک تر از گاناش یا باترکریم است.

مواد تشکیل دهنده

  • کره نرم شده 300 گرم
  • 150 گرم شکلات سفید، خرد شده (ما از Green & Black استفاده کردیم)، به اضافه اضافه، رنده شده برای سرو
  • ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 5 عدد تخم مرغ
  • شکر طلایی 150 گرم
  • شکر قهوه ای روشن 150 گرم
  • 300 گرم آرد خودبه خود
  • ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • فراستینگ شکلاتی سفید
  • 5 قاشق غذاخوری آرد ساده
  • شیر کامل 250 میلی لیتر
  • 150 گرم شکلات سفید، خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 225 گرم کره، نرم شده
  • شکر طلایی 200 گرم

طرز تهیه کیک فاج شکلات سفید

طرز تهیه کیک فاج شکلات سفید

مرحله 1

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. قالبهای اسفنجی 3*20 سانتیمتری را کره و قالب بزنید. کره و شکلات را با احتیاط ذوب کنید سپس در کاسه همزن بریزید و به مدت 10 دقیقه خنک کنید. اگر با سرد شدن جدا شد نگران نباشید.

مرحله 2

مخلوط کره و شکلات را چند دقیقه با همزن بزنید و سپس تخم مرغ ها را یکی یکی با مقداری شکر مخلوط کنید. وانیل، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و با همزن بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید. مخلوط را بین قالب های اسفنجی تقسیم کرده و به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن از کناره های قالب جدا شود و یک سیخ تمیز بیرون بیاید بپزید. مراقب باشید کیک زیاد پخته نشود وگرنه خیلی قهوه ای می شود چون شکر زیادی داخل آن است. به مدت 10 دقیقه در قالب خنک کنید و سپس به توری سیمی منتقل کنید.

مرحله 3

برای تهیه فراستینگ، آرد را با حرارت متوسط در شیر ریخته و هم می زنیم تا مخلوط غلیظ شود. شکلات و وانیل را هم بزنید و خنک کنید. کره و شکر را با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود، سپس در مخلوط شکلاتی هم بزنید تا مخلوطی سبک و پفکی داشته باشید. کیک ها را با مقداری از مایه لایه بردار بپوشانید و سپس بیرون را یخ بزنید. با رنده کردن مقداری شکلات سفید دیگر تزئین کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...