طرز تهیه کیک لایه ای پشن فروت : پشن فروت یک میوه ارغوانی عجیب و غریب است که می تواند یک مکمل سالم برای یک رژیم غذایی متعادل باشد. میوه گلاسه ممکن است فواید سلامتی متعددی داشته باشد زیرا حاوی سطوح بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی کلیدی است و سرشار از آنتی اکسیدان است.
مواد تشکیل دهنده
- شکر طلایی 200 گرم
- 200 گرم کره، به علاوه بیشتر برای قوطی ها
- 4 عدد تخم مرغ
- 200 گرم آرد خود گشاد الک شده
- یک شیر پاشیده
- آیسینگ میوه PASSION
- 4 میوه شور
- 100 گرم کره، نرم
- 200 گرم شکر پودری، به علاوه بیشتر برای رویه
طرز تهیه کیک لایه ای پشن فروت
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. 2 قالب اسفنجی 20*20 سانتیمتری را خط بکشید و کره بمالید. شکر و کره را با همزن بزنید تا مخلوط نرم شود سپس تخم مرغ و آرد و شیر را با همزن بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید که با قاشق به راحتی از بین برود. مخلوط را بین قالب ها تقسیم کنید و روی خمیر را صاف کنید. کیک ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که اسفنج ها بلند شده و طلایی و فنری شوند بپزید. بگذارید خنک شود.
مرحله 2
پشن فروت را نصف کنید و دانه ها و پالپ را در یک الک روی یک کاسه قرار دهید. تفاله را هم بزنید تا تمام آب میوه ها بیرون بیاید. کره را با همزن بزنید تا خیلی سبک شود سپس بیشتر پودر شکر را با همزن بزنید تا مخلوط غلیظ شود. 2 قاشق غذاخوری آب میوه گل ساعتی و سپس پودر قند باقی مانده را بزنید.
مرحله 3
دو سطح داخلی اسفنج ها را با آب میوه گلاسه باقی مانده بمالید. نیمی از طرف آب را به سمت بالا روی بشقاب بگذارید، روی مایه کیک پهن کنید و سپس لایه بالایی را به آرامی به سمت پایین فشار دهید. روی آن را با پودر قند بپاشید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949