وبلاگ

طرز تهیه کیک لایه ای پشن فروت

طرز تهیه کیک لایه ای پشن فروت : پشن فروت یک میوه ارغوانی عجیب و غریب است که می تواند یک مکمل سالم برای یک رژیم غذایی متعادل باشد. میوه گلاسه ممکن است فواید سلامتی متعددی داشته باشد زیرا حاوی سطوح بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی کلیدی است و سرشار از آنتی اکسیدان است.

مواد تشکیل دهنده

  • شکر طلایی 200 گرم
  • 200 گرم کره، به علاوه بیشتر برای قوطی ها
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 200 گرم آرد خود گشاد الک شده
  • یک شیر پاشیده
  • آیسینگ میوه PASSION
  • 4 میوه شور
  • 100 گرم کره، نرم
  • 200 گرم شکر پودری، به علاوه بیشتر برای رویه

طرز تهیه کیک لایه ای پشن فروت

طرز تهیه کیک لایه ای پشن فروت

مرحله 1

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. 2 قالب اسفنجی 20*20 سانتیمتری را خط بکشید و کره بمالید. شکر و کره را با همزن بزنید تا مخلوط نرم شود سپس تخم مرغ و آرد و شیر را با همزن بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید که با قاشق به راحتی از بین برود. مخلوط را بین قالب ها تقسیم کنید و روی خمیر را صاف کنید. کیک ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که اسفنج ها بلند شده و طلایی و فنری شوند بپزید. بگذارید خنک شود.

مرحله 2

پشن فروت را نصف کنید و دانه ها و پالپ را در یک الک روی یک کاسه قرار دهید. تفاله را هم بزنید تا تمام آب میوه ها بیرون بیاید. کره را با همزن بزنید تا خیلی سبک شود سپس بیشتر پودر شکر را با همزن بزنید تا مخلوط غلیظ شود. 2 قاشق غذاخوری آب میوه گل ساعتی و سپس پودر قند باقی مانده را بزنید.

مرحله 3

دو سطح داخلی اسفنج ها را با آب میوه گلاسه باقی مانده بمالید. نیمی از طرف آب را به سمت بالا روی بشقاب بگذارید، روی مایه کیک پهن کنید و سپس لایه بالایی را به آرامی به سمت پایین فشار دهید. روی آن را با پودر قند بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...