طرز تهیه کاپ کیک های لیمویی : کیک لیمویی ما را امتحان کنید، سپس کیک لیمویی کلاسیک، کیک لیمویی، کیک پولنتا لیمو و کیک لیمو و دانه خشخاش را ببینید. همچنین کاپ کیک شکلاتی، کیک لیمویی، کاپ کیک تولد و کیک هویج را امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- شکر طلایی 125 گرم
- 125 گرم کره بدون نمک، در دمای اتاق
- 2 عدد لیمو، رنده شده به اضافه 4 قاشق غذاخوری آب
- 2 عدد تخم مرغ
- 125 گرم آرد خودکشی
- پودر شکر 185 گرم الک شده
- رویه قند لیمو
- 100 گرم شکر طلایی
- 1 عدد لیمو، رنده شده
طرز تهیه کاپ کیک های لیمویی
مرحله 1
برای درست کردن شکر لیمو، 50 گرم شکر طلایی را در غذاساز با بیشتر پوست لیمو مخلوط کنید، سپس با شکر باقیمانده مخلوط کنید. روی سینی فر ریخته و بگذارید 1 ساعت خشک شود.
مرحله 2
برای درست کردن کیک ها، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/160 درجه فن/گاز 4 درجه سانتیگراد گرم کنید. شکر، کره و رنده پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا سبک و پف کند – زمان زیادی به آن بدهید زیرا این کار باعث می شود کیک ها زیبا و سبک شوند. هر بار 1 عدد تخم مرغ را با یک قاشق از آرد اندازهگیری شده اضافه کنید تا از سفت شدن آن جلوگیری شود. در نهایت آرد باقی مانده و ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو را با هم مخلوط کنید. یک قالب نان را با 12 قالب خط بکشید و مخلوط را بین آنها تقسیم کنید. به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید تا زمانی که ور بیاید و طلایی روشن شود. روی یک توری سیمی خنک کنید.
مرحله 3
پودر قند و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. جعبه های کاغذی را از کیک ها خارج کنید و روی قفسه های سیمی بنشینید. روی کیک ها را یخ کنید. شکر لیمو و باقی مانده پوست را بپاشید و بگذارید تا خودش را بگیرد. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949