وبلاگ

طرز تهیه کیک هویج خارق العاده

طرز تهیه کیک هویج خارق العاده : دستور العمل کیک هویج کلاسیک ما را امتحان کنید، سپس کیک هویج وگان، کیک کیک هویج و کلوچه کیک هویج را بررسی کنید. همچنین یاد بگیرید که چگونه یک فراستینگ پنیر خامه ای عالی به عنوان یک تاپینگ کلاسیک درست کنید. به دنبال دستور العمل های دیگر کیک سبزیجات هستید؟ کیک کدو سبز و لیمو ترش، کیک آووکادو و کدو و کیک کدوی شکلاتی ما را درست کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 300 گرم آرد خودبه خود
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 100 گرم شکر موسکووادو تیره
  • 100 گرم شکر موسکووادو سبک
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 250 میلی لیتر روغن بدون طعم مانند کلزا
  • 1 عدد پرتقال، رنده شده
  • 200 گرم هویج، ریز رنده شده
  • 150 گرم گردو، نصف شده
  • 150 گرم سلطان طلایی
  • پوشش خامه پنیری
  • کره 75 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری شکر موسکووادو تیره
  • 2 قاشق غذاخوری شربت طلایی
  • 250 گرم پنیر نرم

طرز تهیه کیک هویج خارق العاده

طرز تهیه کیک هویج خارق العاده

مرحله 1

فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد/فن 130 درجه سانتیگراد/گاز 2 گرم کنید. یک قالب کیک فنری به عمق 22 سانتی متر را با کاغذ روغنی یا کاغذ سیلیکونی بپوشانید. آرد، دارچین و بکینگ پودر را الک کرده و شکرها را هم بزنید و مطمئن شوید که گلوله ها له شده باشند. تخم مرغ ها را با روغن و پوست پرتقال بزنید. هویج ها را هم بزنید و سپس این و بقیه مواد را داخل مخلوط آرد بریزید. مخلوط را با قاشق داخل قالب بریزید و سطح را صاف کنید. به مدت 1 ساعت و 25 دقیقه یا تا زمانی که سیخ تمیز بیرون بیاید بپزید. در قالب خنک کنید.

مرحله 2

برای فراستینگ، کره، شکر و شربت را با همزن بزنید تا نرم شود و سپس پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. مخلوط را سرد کنید تا غلیظ شود اما قابل پخش شدن باشد. به صورت چرخشی لوله کنید یا یک لایه ضخیم روی کیک پهن کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...