طرز تهیه کیک پاند آسان : این کیک پوندی ساده را برای چای عصرانه بپزید، سپس نان موزی کلاسیک، اسفنج ویکتوریا، کیک مادیرا و کیک لیمویی را بررسی کنید. ما همچنین دستور العملهای کیک آسانتر و دستور العملهای کیک نان را برای لذت بردن با یک فنجان داریم، مانند کیک کلاسیک وانیلی و کیک فرشته.
عناصر
- 200 گرم کره بدون نمک، نرم شده، به علاوه اضافه برای قالب
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 200 گرم شکر کپسول
- 200 گرم آرد خودبه خود
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 3 قاشق غذاخوری شیر کامل
- 1 قاشق غذاخوری رب لوبیا وانیل
طرز تهیه کیک پاند آسان
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. یک قالب نان 900 گرمی را با کره بپوشانید. همه مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی یا قاشق چوبی هم بزنید تا یکدست و یکدست شود. مخلوط را در قالب نان بریزید و با پشت قاشق به طور یکنواخت پخش کنید. به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید، تا زمانی که یک سیخ که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949