طرز تهیه کیک قهوه با کره کاپوچینو : این کیک قهوه را با کره کاپوچینو درست کنید، سپس کیک قهوه و گردو، چیزکیک مارتینی اسپرسو و دسرهای قهوه دیگر را ببینید. به دنبال ایده های فراستینگ بیشتری هستید؟ دستور العمل های ما را برای باترکریم خانگی شکلاتی، خامه خامه ای و فراستینگ پنیر خامه ای امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- کره 200 گرم
- شکر طلایی 200 گرم
- 200 گرم شکر موسکووادو
- 250 گرم آرد خودکشی
- 3-4 قاشق غذاخوری قهوه فوری
- یک عدد بیکینگ پودر
- 2 عدد تخم مرغ
- 125 گرم خامه ترش
- کره کاپوچینو
- پودر قند 250 گرم
- کره 125 گرم، در دمای اتاق
- 1 قاشق غذاخوری مخلوط با 1/2 قاشق غذاخوری آب جوش قهوه فوری
- پودر کاکائو برای گردگیری
طرز تهیه کیک قهوه با کره کاپوچینو
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید.
مرحله 2
برای تهیه کیک، کره، شکر و 250 میلی لیتر آب را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.
مرحله 3
از روی حرارت بردارید و آرد، قهوه، بکینگ پودر، تخم مرغ و خامه ترش را با هم مخلوط کنید.
مرحله 4
مخلوط کنید تا خمیر صافی حاصل شود.
مرحله 5
در قالب کیک 20 در 30 سانتیمتری خطدار شده بریزید (بعد از اینکه کیک درست شد، مقداری کاغذ روغنی برای بلند کردن کیک بگذارید) و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا سیخ تمیز بیرون بیاید.
مرحله 6
خنک کنید، سپس بیرون بیاورید.
مرحله 7
برای تهیه مایه کیک، پودر قند را به همراه قهوه به تدریج با کره مخلوط کنید.
مرحله 8
همه جای کیک را پخش کنید سپس با پودر کاکائو بپاشید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949