طرز تهیه کیک پرتقالی : این کیک پرتقالی را بپزید، سپس کیک قطره چکانی لیمو، کیک گریپ فروت و کیک پرتقال خونی را بررسی کنید.
طرز تهیه کیک پرتقالی کامل: نکات نانوا
می توانید کیک پرتقالی خود را به شکل نان یا به شکل کیک کلاسیک گرد درست کنید. ما از اولی استفاده کردهایم، راهنمای آزمایششده و آزمایششدهمان را برای خرید بهترین قالبهای نان بررسی کنید تا به شما کمک کند شکل کاملی داشته باشید.
نحوه نگهداری کیک پرتقالی: کیک را به مدت 2 تا 3 روز در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. طرز سرو کیک پرتقالی: با یک ماست غلیظ یونانی یا کرم فریچه عالی است.
مواد تشکیل دهنده
- 110 گرم کره، نرم شده
- شکر طلایی 180 گرم
- 180 گرم آرد ساده
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- شیر 4 قاشق غذاخوری
- 1 پرتقال، پوست رنده شده
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
برای شربت
- 2 عدد پرتقال، آب گرفته
- 1 عدد لیمو، آب گرفته
- 100 گرم شکر طلایی
طرز تهیه کیک پرتقالی
مرحله 1
یک قالب نان 500 گرمی را کره بمالید و بپوشانید. تمام مواد کیک را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. داخل قالب بکشید و با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 به مدت 45 دقیقه بپزید تا طلایی شود و یک سیخ داخل قالب تمیز بیرون بیاید. در قالب بگذارید.
مرحله 2
برای تهیه شربت، مواد را به آرامی با هم حرارت دهید تا شکر آب شود. بگذارید به مدت 1-2 دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شود.
مرحله 3
یک سیخ روی کل کیک بکوبید و نیمی از شربت داغ را بریزید. در قالب خنک کنید و با باقی مانده شربت سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949