وبلاگ

طرز تهیه کیک پرتقالی

طرز تهیه کیک پرتقالی : این کیک پرتقالی را بپزید، سپس کیک قطره چکانی لیمو، کیک گریپ فروت و کیک پرتقال خونی را بررسی کنید.

طرز تهیه کیک پرتقالی کامل: نکات نانوا

می توانید کیک پرتقالی خود را به شکل نان یا به شکل کیک کلاسیک گرد درست کنید. ما از اولی استفاده کرده‌ایم، راهنمای آزمایش‌شده و آزمایش‌شده‌مان را برای خرید بهترین قالب‌های نان بررسی کنید تا به شما کمک کند شکل کاملی داشته باشید.
نحوه نگهداری کیک پرتقالی: کیک را به مدت 2 تا 3 روز در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. طرز سرو کیک پرتقالی: با یک ماست غلیظ یونانی یا کرم فریچه عالی است.

مواد تشکیل دهنده

  • 110 گرم کره، نرم شده
  • شکر طلایی 180 گرم
  • 180 گرم آرد ساده
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • شیر 4 قاشق غذاخوری
  • 1 پرتقال، پوست رنده شده
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ

برای شربت

  • 2 عدد پرتقال، آب گرفته
  • 1 عدد لیمو، آب گرفته
  • 100 گرم شکر طلایی

طرز تهیه کیک پرتقالی

طرز تهیه کیک پرتقالی

مرحله 1

یک قالب نان 500 گرمی را کره بمالید و بپوشانید. تمام مواد کیک را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. داخل قالب بکشید و با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 به مدت 45 دقیقه بپزید تا طلایی شود و یک سیخ داخل قالب تمیز بیرون بیاید. در قالب بگذارید.

مرحله 2

برای تهیه شربت، مواد را به آرامی با هم حرارت دهید تا شکر آب شود. بگذارید به مدت 1-2 دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شود.

مرحله 3

یک سیخ روی کل کیک بکوبید و نیمی از شربت داغ را بریزید. در قالب خنک کنید و با باقی مانده شربت سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...