وبلاگ

طرز تهیه کیک لیمو و دانه خشخاش

طرز تهیه کیک لیمو و دانه خشخاش : این کیک لیمو و دانه خشخاش را بپزید، سپس کیک کلاسیک لیمو، کیک لیمو، کیک وگان لیمو و کیک لیمو و زغال اخته را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 250 گرم کره بدون نمک، نرم شده، به علاوه اضافی برای قالب
  • 70 میلی لیتر شیر کامل
  • 45 گرم دانه خشخاش
  • شکر 250 گرم
  • 5 عدد تخم مرغ
  • 250 گرم آرد ساده
  • 1 ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 2 عدد لیمو، 1 عدد رنده شده، 2 عدد آب گرفته (شما به 1 ½ قاشق چایخوری پوست و 55 میلی لیتر آب میوه نیاز دارید)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • یخ
  • 1 لیمو، آب آن (شما به حدود 30 میلی لیتر آب نیاز دارید)
  • پودر قند 200 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خشخاش

طرز تهیه کیک لیمو و دانه خشخاش

طرز تهیه کیک لیمو و دانه خشخاش

مرحله 1

قالب کیک فنری 23 سانتی متری را با کره بمالید و کاغذ فر را بپوشانید. فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد / فن 145 درجه سانتیگراد / گاز 3 و نیم گرم کنید.

مرحله 2

شیر و دانه های خشخاش را در یک تابه کوچک بریزید و بگذارید بجوشد. بلافاصله از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود – شیر با دانه های خشخاش دم کرده می شود.

مرحله 3

کره و شکر را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا سبک و پف کند.

مرحله 4

3 عدد از تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را کنار بگذارید. زرده تخم مرغ را با 2 عدد تخم مرغ کامل مخلوط کرده و کم کم به مخلوط کره و شکر بزنید. آرد را الک کرده و با بکینگ پودر، پوست لیمو و آبلیمو، عصاره وانیل و شیر دم کرده مخلوط کنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا به شکل قله نرم در بیاید، سپس آن را به آرامی در مخلوط کیک بریزید.

مرحله 5

مخلوط را در قالب آماده شده بریزید و به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید تا زمانی که روی آن کمی فشار داده شود و یک سیخ که در وسط فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. در حالی که مایه کیک را درست می کنید، در قالب بگذارید تا خنک شود.

مرحله 6

برای مایه کیک، آب لیمو، پودر شکر و دانه های خشخاش را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. اسفنج را از قالب خارج کرده و با مایه کیک پهن کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...