وبلاگ

طرز تهیه کیک شکلاتی اسفنجی ​

طرز تهیه کیک شکلاتی اسفنجی ​ : این کیک اسفنجی شکلاتی را بپزید، سپس کیک فاج شکلاتی، کیک تولد شکلاتی، کیک قطره ای شکلاتی و کیک پرتقالی شکلاتی ما را ببینید. به دنبال چیزی سبک تر هستید؟ کیک شکلاتی سالم ما را امتحان کنید.

همیشه مفید است که بتوانید یک کیک اسفنجی را با هم بچینید. متخصصان ممکن است استدلال کنند که یک کیک هوادار بهتر است به صورت مرحله‌ای درست شود، که با خامه‌کردن کره و شکر شروع می‌شود، اما یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر اضافی، کمبود سبکی را جبران می‌کند. مطمئن شوید که کره شما واقعا نرم است وگرنه نمی توانید مخلوط را بدون گلوله زدن بکوبید. و قبل از اینکه کیک را شروع کنید، قالب های کیک خود را بچینید – اگر مخلوط تا زمانی که قالب، کاغذ پخت و غیره پیدا کردید، صبر کنید، ممکن است مقداری از سبکی خود را از دست بدهد. ما ترجیح می دهیم از شکلات تلخ معمولی که کمی شیرینی اضافه دارد، برای کیک اسفنجی خود استفاده کنیم – می توانید از شکلات 70 درصد استفاده کنید، اما اگر طعم بسیار قوی و تلخی داشت، ممکن است لازم باشد مایه کیک را با کمی شکر شیرین کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 175 گرم آرد خود پف کند
  • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 70 درصد
  • 175 گرم کره بدون نمک کاملا نرم شده
  • شکر طلایی 175 گرم
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1-2 قاشق غذاخوری شیر
  • خامه دوتایی قابلمه ای 300 میلی لیتری

گاناش

  • 100 گرم کره، مکعبی
  • 100 گرم شکلات تلخ خرد شده، به علاوه برای تزئین

طرز تهیه کیک شکلاتی اسفنجی ​

طرز تهیه کیک شکلاتی اسفنجی ​

مرحله 1

فر را با دمای 180c/fan160c/gas4 گرم کنید. لاین و کره 2 قالب ساندویچ 18 سانتی متری. مواد کیک (نه دوتایی خامه) را در یک کاسه با هم بزنید، اگر مخلوط خیلی سفت بود شیر را اضافه کنید – وقتی به آن ضربه زدید باید یک قاشق از آن خارج شود. مخلوط را بین قالب ها تقسیم کنید و رویه ها را صاف کنید.

مرحله 2

در همان قفسه به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که اسفنج ها بلند شوند بپزید، کمی از لبه قالب جدا کنید و وقتی کمی فشار دادید به عقب برگردید. بگذارید 5 دقیقه خنک شود سپس روی توری بچرخانید و کاغذ را جدا کنید. قبل از پر کردن کاملا خنک کنید.

مرحله 3

برای تهیه مایه کیک، کره و شکلات را با هم در مایکروویو یا در کاسه ای که روی یک تابه آب در حال جوشیدن قرار داده اید، آب کنید. خوب هم بزنید، سپس بگذارید تا آنقدر خنک شود که به راحتی پخش شود و کمی پخش شود.

مرحله 4

خامه را بزنید و از آن برای ساندویچ کردن کیک ها استفاده کنید. گاناش شکلاتی را روی کیک بمالید، اجازه دهید مقداری از لبه آن برود. با فرهای شکلاتی تزئین کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...