طرز تهیه کیک بادام : دستور پخت کیک بادام ما را امتحان کنید سپس کیک مرمری، کیک مادیرا، کیک فرشته و دستور العمل های کیک دیگر را بررسی کنید.
نکات آشپز
بادام آسیاب شده تمام شد؟ به جای آن همان مقدار بادام کامل یا پوسته پوسته شده را آسیاب کنید. نحوه نگهداری کیک بادام: تا سه روز در ظرف در بسته نگهداری می شود.
طرز سرو کیک بادام: با یک فنجان یا توت تازه و خامه برای یک دسر خوشمزه میل کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 200 گرم کره نمک زده، نرم شده، به علاوه اضافه برای قالب
- شکر طلایی 200 گرم
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
- 175 گرم آرد خود پف کند
- ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 50 گرم بادام آسیاب شده
- 1 قاشق غذاخوری شیر
- 20 گرم بادام پرک
طرز تهیه کیک بادام
مرحله 1
فر را با دمای 180/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 گرم کنید. یک قالب کیک فنری 20 سانتی متری را با کره چرب کنید و کاغذ فر را بپوشانید. کره و شکر را با همزن برقی در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید تا پف کند و پف کند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بین هر افزودن خوب هم بزنید. عصاره بادام را هم بزنید.
مرحله 2
آرد، بکینگ پودر، بادام آسیاب شده و شیر را به طور خلاصه اضافه کنید تا خمیر غلیظی به دست آید که از قاشق بیفتد. داخل قالب آماده شده بکشید و سطح را با کاردک صاف کنید. روی بادام های پرک شده بپاشید. به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و طلایی شود بپزید و یک سیخ که در وسط فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. به توری سیمی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949