وبلاگ

طرز تهیه کیک بادام

طرز تهیه کیک بادام : دستور پخت کیک بادام ما را امتحان کنید سپس کیک مرمری، کیک مادیرا، کیک فرشته و دستور العمل های کیک دیگر را بررسی کنید.

نکات آشپز

بادام آسیاب شده تمام شد؟ به جای آن همان مقدار بادام کامل یا پوسته پوسته شده را آسیاب کنید. نحوه نگهداری کیک بادام: تا سه روز در ظرف در بسته نگهداری می شود.

طرز سرو کیک بادام: با یک فنجان یا توت تازه و خامه برای یک دسر خوشمزه میل کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 200 گرم کره نمک زده، نرم شده، به علاوه اضافه برای قالب
  • شکر طلایی 200 گرم
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
  • 175 گرم آرد خود پف کند
  • ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 50 گرم بادام آسیاب شده
  • 1 قاشق غذاخوری شیر
  • 20 گرم بادام پرک

طرز تهیه کیک بادام

طرز تهیه کیک بادام

مرحله 1

فر را با دمای 180/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 گرم کنید. یک قالب کیک فنری 20 سانتی متری را با کره چرب کنید و کاغذ فر را بپوشانید. کره و شکر را با همزن برقی در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید تا پف کند و پف کند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بین هر افزودن خوب هم بزنید. عصاره بادام را هم بزنید.

مرحله 2

آرد، بکینگ پودر، بادام آسیاب شده و شیر را به طور خلاصه اضافه کنید تا خمیر غلیظی به دست آید که از قاشق بیفتد. داخل قالب آماده شده بکشید و سطح را با کاردک صاف کنید. روی بادام های پرک شده بپاشید. به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و طلایی شود بپزید و یک سیخ که در وسط فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. به توری سیمی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...