طرز تهیه کیک انجیر : این انجیر دلپذیر را درست کنید، سپس انجیر پخته شده، تارت انجیر، کلوچه انجیر، مربای انجیر و دستور العمل های دیگر انجیر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 8 انجیر از طول نصف شده
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- مارسالا 4 قاشق غذاخوری
- 200 گرم کره بدون نمک، نرم شده، به علاوه اضافه برای قالب
- شکر قهوه ای روشن 200 گرم
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری رب لوبیا وانیل
- 125 گرم آرد خودکشی
- بادام آسیاب شده ۷۵ گرم
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
طرز تهیه کیک انجیر
مرحله 1
فر را با دمای 180/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 و کره گرم کنید و یک قالب کیک فنری 20 سانتی متری بپوشانید. انجیرها را در ظرفی بریزید. 2 قاشق غذاخوری شکر و مارسالا و خوب هم بزنید. بگذارید 15 دقیقه بماند.
مرحله 2
کره نرم شده را با شکر قهوه ای در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا سبک و پفکی شود. تخممرغها را بشکنید، بین هر اضافهکردن خیلی خوب هم بزنید، سپس وانیل، آرد، بادام، بکینگ پودر و ½ قاشق چایخوری نمک دریایی خوب را با هم مخلوط کنید تا خمیر صافی به دست آید.
مرحله 3
کف قالب را با باقیمانده شکر پاشیده و سپس انجیرها را به صورت برش خورده به سمت پایین بچینید. خمیر را در قالب آماده شده بریزید. به مدت 1 ساعت بپزید تا طلایی و ور بیاید و یک سیخ که وسط آن فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.
مرحله 4
به مدت 10 دقیقه در قالب خنک کنید، سپس در ظرف کیک بریزید و قالب را بردارید. باقی مانده شربت مارسالا را روی آن بریزید و بگذارید خنک شود تا گرم شود، سپس برش بزنید و با یک فنجان چای سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949