وبلاگ

طرز تهیه کیک انجیر

طرز تهیه کیک انجیر : این انجیر دلپذیر را درست کنید، سپس انجیر پخته شده، تارت انجیر، کلوچه انجیر، مربای انجیر و دستور العمل های دیگر انجیر را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 8 انجیر از طول نصف شده
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • مارسالا 4 قاشق غذاخوری
  • 200 گرم کره بدون نمک، نرم شده، به علاوه اضافه برای قالب
  • شکر قهوه ای روشن 200 گرم
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری رب لوبیا وانیل
  • 125 گرم آرد خودکشی
  • بادام آسیاب شده ۷۵ گرم
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

طرز تهیه کیک انجیر

طرز تهیه کیک انجیر

مرحله 1

فر را با دمای 180/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 و کره گرم کنید و یک قالب کیک فنری 20 سانتی متری بپوشانید. انجیرها را در ظرفی بریزید. 2 قاشق غذاخوری شکر و مارسالا و خوب هم بزنید. بگذارید 15 دقیقه بماند.

مرحله 2

کره نرم شده را با شکر قهوه ای در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا سبک و پفکی شود. تخم‌مرغ‌ها را بشکنید، بین هر اضافه‌کردن خیلی خوب هم بزنید، سپس وانیل، آرد، بادام، بکینگ پودر و ½ قاشق چایخوری نمک دریایی خوب را با هم مخلوط کنید تا خمیر صافی به دست آید.

مرحله 3

کف قالب را با باقیمانده شکر پاشیده و سپس انجیرها را به صورت برش خورده به سمت پایین بچینید. خمیر را در قالب آماده شده بریزید. به مدت 1 ساعت بپزید تا طلایی و ور بیاید و یک سیخ که وسط آن فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.

مرحله 4

به مدت 10 دقیقه در قالب خنک کنید، سپس در ظرف کیک بریزید و قالب را بردارید. باقی مانده شربت مارسالا را روی آن بریزید و بگذارید خنک شود تا گرم شود، سپس برش بزنید و با یک فنجان چای سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...