طرز تهیه کیک سیب دورست : کیک سیب دورست ما را امتحان کنید، سپس کیک سیب تند، کیک سیب تافی، کیک کرامبل سیب و دستور العمل های دیگر سیب را بررسی کنید.
نکات آشپز
فندق ها تراکم زیادی به این کیک اضافه می کنند، اما می توان آن ها را با هر یک از آجیل های مورد علاقه تان که ممکن است در خانه داشته باشید، مانند بادام عوض کنید – فقط کافی است در مخلوط کن پرقدرت آسیاب کنید تا زمانی که حالت شنی به خود بگیرد.
این دستور غذا از سیب های براملی استفاده می کند زیرا به خوبی پخته می شوند، سطح اسیدی دلپذیری دارند و به راحتی در دسترس هستند، اما می توان آنها را با سیب های بادآورده باغ خود یا سیب های دیگری که قبلاً در خانه دارید جایگزین کرد – فقط وزن آماده شده را دنبال کنید. به جای تعداد سیب نحوه نگهداری کیک سیب دورست: در ظرف در بسته به مدت پنج روز در یخچال نگهداری شود یا خوب بپیچید و تا سه ماه در فریزر قرار دهید.
طرز سرو کیک سیب دورست: گرم را همراه با خامه دوبل سرد سرو کنید، اما به صورت برش خورده از یخچال نیز خوشمزه سرو کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 90 گرم فندق بلانچ شده، کمی برشته شده
- 170 گرم کره، دمای اتاق، به علاوه اضافی برای قالب
- شکر قهوه ای روشن 170 گرم
- 2 عدد تخم مرغ آزاد، کمی هم زده شده
- 100 گرم آرد ساده
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری ادویه مخلوط
- ¼ قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
- 2 عدد لیمو، رنده شده
- 3 سیب براملی، پوست کنده، هسته گرفته و به تکه های 1 سانتی متری بریده شده (تقریباً 450 گرم وزن آماده شده)
- 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
- شکر دمرارا 2 قاشق غذاخوری
- خامه دوبل، برای سرو
طرز تهیه کیک سیب دورست
مرحله 1
فر را با دمای 180/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 گرم کنید. یک قالب کیک فنری 20 سانتی متری را با کره چرب کنید و کاغذ پخت بپوشانید.
مرحله 2
70 گرم از فندق ها را در یک مخلوط کن پرقدرت بریزید و آنقدر هم بزنید تا به حالت شنی درآیند. 20 گرم باقیمانده را تقریبا خرد کنید.
مرحله 3
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا پف کند و پف کند. تخم مرغ ها را کم کم با همزن بزنید و یک قاشق غذاخوری آرد را تا نیمه اضافه کنید تا از تقسیم شدن مخلوط جلوگیری شود.
مرحله 4
آرد، فندق آسیاب شده، بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری دارچین، ادویه مخلوط شده، میخک آسیاب شده و پوست لیمو را الک کنید، سپس کمی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سیب را در آرد ذرت و 1 قاشق چایخوری دارچین باقی مانده بریزید، سپس آن را در خمیر بریزید تا به طور مساوی تقسیم شود.
مرحله 5
داخل قالب کیک بریزید، روی آن را با پشت قاشق صاف کنید و با شکر دمرارا و فندق تقریبا خرد شده بپاشید. در طبقه وسط فر به مدت 55 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که سیخ در طبقه وسط فر قرار گیرد، بپزید. بگذارید 10 دقیقه در قالب خنک شود سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود.
مرحله 6
با مقدار زیادی خامه دوبل سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949