طرز تهیه کیک اسفنجی ویکتوریا : به دنبال دستور پخت کیک اسفنجی آسان هستید؟ این ساندویچ سنتی ویکتوریا از یک روش همه کاره استفاده می کند که آن را سریع، آسان و کیک مهمانی عالی می کند. هنگامی که بر این امر مسلط شدید، فروش و پخت چای بعد از ظهر دیگر دلهره آور نخواهد بود و ایجاد تغییرات آسان خواهد بود.
نکات تخصصی زیر را در مورد طرز تهیه کیک اسفنجی ویکتوریا دنبال کنید، سپس دستور پخت ما را بررسی کنید. به دنبال شیرینی های کلاسیک بیشتری هستید؟ کیک لیمویی، کیک پوند آسان، کیک مادیرا، کیک فرشته و نان موزی ما را ببینید. راز اسفنج کامل ویکتوریا درست کردن سبکترین و هوادارترین کیک ممکن است. مراحل کوچک زیادی در روش وجود دارد که منجر به تفاوت بزرگ در پخت نهایی می شود.
1. آماده باشید
از آنجایی که همه چیز سنجیده شده است، داخل قالب ها و فر از قبل گرم شده است، به این معنی است که می توانید قبل از اینکه خمیر هوا شروع به از دست دادن حجم کند، به سرعت کیک ها را در فر قرار دهید.
2. کره نرم
اطمینان حاصل کنید که کره شما بسیار نرم (اما ذوب نشده) است. کره راحتتر با شکر میچسبد و هنگام هم زدن آن، حبابهای هوای اضافی ایجاد میشود.
3. تخم مرغ خوب
تخممرغهای تازه و دمای اتاق هوای بیشتری نسبت به تخممرغهای قدیمی یا سرد در یخچال نگه میدارند، بنابراین به شما کمک میکند اسفنج سبکتری بسازید.
4. اضافه کردن تخم مرغ
اضافه کردن تخم مرغ ها به یکباره باعث می شود مخلوط خیلی سنگین شود و از هم زدن آن جلوگیری کند. اضافه کردن یک به یک به این معنی است که می توانید از کوبیدن هوا از مخلوط جلوگیری کنید.
5. الک کردن
الک کردن آرد آن را جدا می کند و حفره های هوای بیشتری ایجاد می کند، یعنی هوای بیشتری وارد مخلوط می شود.
6. تاشو
استفاده از یک قاشق بزرگ فلزی برای تا زدن آرد به آرامی در دو نیمه، به این معنی است که تا حد امکان هوای ایجاد شده را به حداقل میرسانید.
مواد تشکیل دهنده
- 175 گرم کره بدون نمک، در دمای اتاق
- شکر طلایی 175 گرم
- 175 گرم آرد خود گشاد الک شده
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 3 عدد تخم مرغ
- شیر 1-2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
- پر کردن اسفنج ویکتوریا
- 4 قاشق غذاخوری مربای توت فرنگی، (ما از Tiptree Little Scarlett استفاده کردیم)
- 142 میلی لیتر خامه دوبل، زده شده
- پودر قند، برای گردگیری
طرز تهیه کیک اسفنجی ویکتوریا
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. دو قالب ساندویچ 18 سانتیمتری را خط بکشید و کره بمالید.
مرحله 2
تمام مواد کیک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید، اگر مخلوط خیلی سفت بود و وقتی به آرامی ضربه زدید، شیر را اضافه کنید.
مرحله 3
مخلوط را بین قوطی ها تقسیم کنید و سطح آن را صاف کنید.
مرحله 4
در کنار هم به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که اسفنج ها بلند شوند بپزید، کمی از لبه های قالب جدا شده و با فشار کمی به عقب برگردید.
مرحله 5
بگذارید 5 دقیقه خنک شود سپس روی توری بچرخانید و کاغذ را جدا کنید. قبل از پر کردن کاملا خنک کنید.
مرحله 6
مربا را روی پایه یک اسفنج بمالید. خامه را روی مربا بمالید. اسفنج دیگر را روی آن ساندویچ کنید. با پودر قند پودر کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949