وبلاگ

طرز تهیه ولوت کیک مشکی ​

طرز تهیه ولوت کیک مشکی ​: این کیک مخملی مشکی چشمگیر را بپزید، سپس کیک شکلاتی گینس، براونی گینس شکلاتی و دستور العمل های گینس دیگر را بررسی کنید. همچنین دستور العمل های ما برای قهوه خانگی ایرلندی، کیک قهوه ایرلندی و چیزکیک مارتینی اسپرسو را امتحان کنید.

نکته: این کیک به مدت دو تا سه روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می شود.

مواد تشکیل دهنده

  • 100 گرم کره بدون نمک، مکعبی، به علاوه اضافه برای قالب
  • 150 میلی لیتر گینس
  • 50 گرم شکلات تلخ، ریز خرد شده
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 175 گرم شکر موسکووادو سبک
  • خامه ترش 50 گرم
  • 100 گرم آرد خودبه خود
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو به اضافه پودر کاکائو اضافی

طرز تهیه ولوت کیک مشکی ​

لایه بین کیک

  • کره بدون نمک 50 گرم
  • شکر طلایی 50 گرم
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 50 گرم آرد خود گشاد شونده
  • 2 قاشق غذاخوری پرزکو یا شراب گازدار دیگر

فراستینگ

  • 100 گرم کره بدون نمک
  • پودر قند 200 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری پرزکو یا شراب گازدار دیگر
  • 100 گرم پنیر نرم

طرز تهیه ولوت کیک مشکی ​

مرحله 1

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. یک قالب نان 900 گرمی را با کره بمالید و با یک نوار کاغذ پخت که از دو طرف آن بیرون آمده است بپوشانید.

مرحله 2

کره، گینس و شکلات را در تابه ای کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید تا ذوب و یکدست شود، سپس به مدت 5 دقیقه خنک کنید.

مرحله 3

در همین حین لایه مرمر را درست کنید. کره و شکر را با همزن بزنید تا رنگ شود. تخم مرغ و سپس آرد و سپس شراب را با همزن بزنید.

مرحله 4

تخم مرغ ها را داخل مخلوط شکلاتی خنک شده و سپس شکر و خامه ترش بزنید. آرد و کاکائو را الک کرده و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. خمیر گینس را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. خمیر مرمر را به شکل عروسک از روی آن به قالب اضافه کنید (در خمیر تیره تر فرو می رود). از یک چاپستیک استفاده کنید تا خمیرها را کمی به هم بچرخانید و چرخش هایی را مانند یک پیمانه ته نشین کنید.

مرحله 5

به مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و 10 دقیقه یا تا زمانی که یک سیخ به وسط فرو رفته تمیز بیرون بیاید بپزید. به مدت 10 دقیقه در قالب خنک کنید، سپس با استفاده از کاغذ آویزان، کیک را از قالب روی توری خنک کننده بردارید. کاملا خنک شود.

مرحله 6

برای فراستینگ، کره و شکر را در ظرفی با همزن بزنید تا کرم رنگ و پف کند. شراب را با همزن بزنید تا جا بیفتد، سپس پنیر نرم را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود – زیاد هم نزنید، در غیر این صورت مایه آبدار می شود.

مرحله 7

مایه کیک را با قاشق روی کیک بریزید و کناره های کیک را با یک چاقوی پالت صاف کنید تا خطوط مشخص و مستقیمی مانند سر کوکتل مخملی مشکی داشته باشید. کمی کاکائو بپاشید و خنک کنید تا آماده سرو شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...