وبلاگ

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی مالتسر

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی مالتسر : دستور پخت کیک مالترز را امتحان کنید، سپس کیک فاج شکلاتی و ایده های کیک تولد را به نمایش بگذارید.

مواد تشکیل دهنده

  • 6 عدد تخم مرغ جدا شده
  • 1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار
  • 60 گرم کاکائو
  • 260 گرم آرد ساده
  • شکر طلایی 360 گرم
  • 11/2 قاشق چایخوری بی کربنات نوشابه
  • 1 قاشق غذاخوری نمک خوراکی
  • 125 میلی لیتر روغن نباتی
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای باترکریم

  • 500 گرم کره کمی نمک زده، در دمای اتاق
  • پودر قند 200 گرم
  • 50 گرم شکلات نوشیدنی
  • شیر 2-3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی مالتسر

برای تزئین

  • 5 کیسه 135 گرمی مالتاسر

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی مالتسر

مرحله 1

کف و کناره های یک قالب کیک 23 تا 24 سانتی متری (حداقل 10 سانتی متر عمق) را با کاغذ پخت بپوشانید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید. سفیده تخم مرغ و خامه تارتار را با همزن بزنید تا سفت شود. بقیه مواد کیک را در یک کاسه جداگانه با 190 میلی لیتر آب بریزید و به مخلوط شکلاتی غلیظ و غلیظی اضافه کنید. سفیده ها را داخل آن بریزید. مخلوط را هم نزنید، زیرا می‌خواهید سفیده‌های تخم‌مرغ پف‌دار بماند. فقط تا بزنید و تا بزنید و تا کنید.
وقتی مخلوط دیگر رگه های سفید قابل مشاهده ای نداشت، آن را در قالب بریزید. حدود 1 ساعت بپزید. وقتی آماده شد حالت اسفنجی به خود می گیرد و روی آن پوسته نرمی ایجاد می شود. حدود 10 دقیقه در قالب را خنک کنید سپس آن را خاموش کنید، کاغذ را جدا کنید و روی توری سیمی خنک کنید.

مرحله 2

کیک را روی کیک بورد یا بشقاب قرار دهید، با فاصله حدود 3-4 سانتی متر از کیک تا لبه بشقاب. مواد باترکریم را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن بزنید تا کاملا نرم، کرمی و پفی شود. اگر نیاز دارید که نرم تر شود، کافی است یک قاشق شیر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

مرحله 3

کیک را در یک لایه یخ بریزید. از ته کیک، کنار بشقاب شروع کنید و دور تا دور کیک را بچرخانید، هربار یک مالتاستر بردارید و آنها را داخل مایه کیک فشار دهید. سپس لایه بعدی را شروع کنید و لایه بعدی مالتترها را روی لایه زیر قرار دهید. ادامه دهید تا به بالا برسید، سپس به صورت دایره ای، تا وسط کار کنید تا کل کیک پوشیده شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...