وبلاگ

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی مالتسر

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی مالتسر : دستور پخت کیک مالترز را امتحان کنید، سپس کیک فاج شکلاتی و ایده های کیک تولد را به نمایش بگذارید.

مواد تشکیل دهنده

  • 6 عدد تخم مرغ جدا شده
  • 1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار
  • 60 گرم کاکائو
  • 260 گرم آرد ساده
  • شکر طلایی 360 گرم
  • 11/2 قاشق چایخوری بی کربنات نوشابه
  • 1 قاشق غذاخوری نمک خوراکی
  • 125 میلی لیتر روغن نباتی
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای باترکریم

  • 500 گرم کره کمی نمک زده، در دمای اتاق
  • پودر قند 200 گرم
  • 50 گرم شکلات نوشیدنی
  • شیر 2-3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی مالتسر

برای تزئین

  • 5 کیسه 135 گرمی مالتاسر

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی مالتسر

مرحله 1

کف و کناره های یک قالب کیک 23 تا 24 سانتی متری (حداقل 10 سانتی متر عمق) را با کاغذ پخت بپوشانید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید. سفیده تخم مرغ و خامه تارتار را با همزن بزنید تا سفت شود. بقیه مواد کیک را در یک کاسه جداگانه با 190 میلی لیتر آب بریزید و به مخلوط شکلاتی غلیظ و غلیظی اضافه کنید. سفیده ها را داخل آن بریزید. مخلوط را هم نزنید، زیرا می‌خواهید سفیده‌های تخم‌مرغ پف‌دار بماند. فقط تا بزنید و تا بزنید و تا کنید.
وقتی مخلوط دیگر رگه های سفید قابل مشاهده ای نداشت، آن را در قالب بریزید. حدود 1 ساعت بپزید. وقتی آماده شد حالت اسفنجی به خود می گیرد و روی آن پوسته نرمی ایجاد می شود. حدود 10 دقیقه در قالب را خنک کنید سپس آن را خاموش کنید، کاغذ را جدا کنید و روی توری سیمی خنک کنید.

مرحله 2

کیک را روی کیک بورد یا بشقاب قرار دهید، با فاصله حدود 3-4 سانتی متر از کیک تا لبه بشقاب. مواد باترکریم را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن بزنید تا کاملا نرم، کرمی و پفی شود. اگر نیاز دارید که نرم تر شود، کافی است یک قاشق شیر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

مرحله 3

کیک را در یک لایه یخ بریزید. از ته کیک، کنار بشقاب شروع کنید و دور تا دور کیک را بچرخانید، هربار یک مالتاستر بردارید و آنها را داخل مایه کیک فشار دهید. سپس لایه بعدی را شروع کنید و لایه بعدی مالتترها را روی لایه زیر قرار دهید. ادامه دهید تا به بالا برسید، سپس به صورت دایره ای، تا وسط کار کنید تا کل کیک پوشیده شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان : این پودینگ تافی چسبنده وگان...
موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان : این موس شکلاتی وگان را امتحان...
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای : این سوپ گل کلم را درست...
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس : این سوپ عدس تند را درست کنید، سپس...
طرز تهیه سوپ پیاز
طرز تهیه سوپ پیاز
طرز تهیه سوپ پیاز : این سوپ پیاز کلاسیک فرانسوی را...
طرز تهیه سوپ کلم
طرز تهیه سوپ کلم
طرز تهیه سوپ کلم : سوپ کلم ما را امتحان کنید، سپس سوپ...
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی : دستور العمل کلاسیک...
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ سبزیجات
طرز تهیه سوپ سبزیجات : سوپ سبزی ما را امتحان کنید،...
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه : این دستور پخت سوپ قارچ را...
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز : از سوپ هویج و گشنیز ما...