طرز تهیه نان موز و کره بادام زمینی : نان موزی کره بادام زمینی آسان ما را امتحان کنید، سپس نان موزی کلاسیک، نان موزی گیاهی، نان موزی سالم و نان موزی چیپسی شکلاتی را بررسی کنید. این نان موز دستور العمل عالی قهوه اواسط صبح یا چای بعد از ظهر را برای سرو با دم کرده مورد علاقه شما درست می کند. بهترین راه برای استفاده از موز بیش از حد رسیده …
مواد تشکیل دهنده
- 4 عدد موز بسیار رسیده، له شده
- 125 گرم آرد ساده
- 100 گرم کره بادام زمینی ترد
- 100 گرم شکر قهوه ای نرم
- 75 گرم آرد سبوس دار
- 50 گرم کره، نرم شده
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
فراستینگ
- پودر قند 200 گرم
- 75 گرم کره بادام زمینی صاف
- پنیر نرم 75 گرم
- کره 75 گرم
- 1 قاشق غذاخوری بادام زمینی خرد شده برشته شده (اختیاری)
طرز تهیه نان موز و کره بادام زمینی
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد/فن 160 درجه سانتی گراد/گاز 4 گرم کنید. کره، کره بادام زمینی ترد، شکر، آرد، بکینگ پودر، تخم مرغ و موز را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید.
مرحله 2
با قاشق داخل قالب نان 450 گرمی آستر خورده و کره شده بریزید. به مدت 1¼ تا 1½ ساعت یا تا زمانی که سیخ تمیز بیرون بیاید بپزید. به مدت 10 دقیقه در قالب خنک کنید و سپس بیرون بیاورید و روی توری کاملاً خنک کنید.
مرحله 3
برای تهیه فراستینگ، کره را با همزن بزنید تا نرم شود، سپس پنیر نرم و کره بادام زمینی را به همراه شکر پودری بزنید. اگر دوست دارید نان را یخ زده و روی بادام زمینی ها بپاشید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949