وبلاگ

طرز تهیه ساندویچ ماکرل استانبول

طرز تهیه ساندویچ ماکرل استانبول : این ساندویچ‌های پر هیجان خال مخالی را امتحان کنید، سپس مانتی ترکی، پید ترکی و دستور العمل‌های دیگر به سبک ترکی ما را بررسی کنید. قدم زدن در امتداد بسفر در استانبول، یکی از نمادین ترین مناظر مردمی است که در کنار آب پشت کباب های کوچک ایستاده اند و ماهی خال مخالی تازه را برای این ساندویچ های خوشمزه کباب می کنند که بهتر است با خیره شدن به آب های خروشان خورده شوند.

دستور تهیه شده از انجیر رسیده: دستور العمل ها و داستان هایی از مدیترانه شرقی توسط یاسمین خان (26 پوند، بلومزبری). دستور العمل ها توسط ناشر ارائه می شود و توسط ما دوباره آزمایش نمی شود. با راهنمای باریستای متخصص ما Celeste Wong، از جمله آیین های سنتی، نحوه سفارش آن و دستور العمل عالی برای دم کردن در خانه، درباره فرهنگ قهوه ترک بیاموزید.

مواد تشکیل دهنده

  • ¼ پیاز قرمز کوچک، خلال شده
  • 2 عدد رول سیاباتا نصف شده
  • 2 عدد فیله ماهی خال مخالی
  • روغن زیتون
  • یک مشت کوچک برگ نعناع، تقریباً خرد شده
  • ½ هویج، رنده شده
  • یک مشت موشک بزرگ
  • 1 گوجه فرنگی رسیده، ریز خرد شده

تزئین

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر، به علاوه بیشتر برای سرو
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 1 قاشق غذاخوری ملاس انار
  • ¼ قاشق چایخوری سماق
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل فلفل قرمز یا سایر فلفل های ملایم فلفل قرمز
  • ½ حبه سیر، له شده

طرز تهیه ساندویچ ماکرل استانبول

طرز تهیه ساندویچ ماکرل استانبول

مرحله 1

همه مواد سس را با ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه در یک شیشه بریزید. ببندید، سپس به شدت تکان دهید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید.

مرحله 2

پیاز را در یک کاسه کم عمق بریزید، روی سس بریزید (سیر را بردارید) و بگذارید تا مارینه شود – این کار مقداری از گس بودن پیاز را از بین می برد. در همین حین فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. رول ها را به مدت 5 دقیقه در فر گرم کنید تا کمی برشته شوند.

مرحله 3

چند قاشق چایخوری از سس را روی قسمت گوشتی فیله های ماهی خال مخالی بریزید، سپس به مقدار زیاد نمک بزنید. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. فیله ها را با پوست به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید. هنگامی که پوست شروع به ترد شدن کرد، فیله ها را برگردانید و 1 تا 2 دقیقه دیگر از طرف دیگر بپزید تا کاملا بپزند. در حالی که ماهی در حال پختن است، نعنا، هویج و موشک را با پیاز داخل کاسه بریزید و خوب تفت دهید.

مرحله 4

وقتی ماهی خال مخالی آماده شد، ماهی را به بشقاب پوشیده شده با کاغذ آشپزخانه منتقل کنید و شروع به مونتاژ ساندویچ کنید. کناره های برش خورده رول های برشته شده را با روغن زیتون فوق بکر بپاشید، سپس روی ماهی خال مخالی، سپس گوجه فرنگی ها را با کمی نمک، هویج و سپس چند قاشق چای خوری سس بمالید. روی رول ها را گذاشته و سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...