طرز تهیه نان کراس بان شکلاتی : این نانهای شکلاتی را برای یک غذای عید پاک درست کنید، سپس نانهای هات کراس کلاسیک، نانهای کراس داغ وگان و نانهای کراس داغ بدون ورز را بررسی کنید. ما همچنین ایدههای هیجانانگیز بیشتری برای پخت عید پاک داریم، از جمله کیک پنیر عید پاک، کیک سیمل عید پاک، بابکا شکلاتی و بیسکویت عید پاک.
مواد تشکیل دهنده
- شکر 95 گرم
- کره بدون نمک 50 گرم
- خامه دوبل 60 گرم
- ½ قاشق چایخوری تکه های نمک دریا
- بریوش شکلاتی
- 2 قاشق چایخوری مخمر خشک سریع الاثر
- 100 گرم شیر کامل گرم شده
- 225 گرم آرد نان سفید قوی
- شکر 25 گرم
- تخم مرغ 100 گرم (حدود دو عدد)
- کره بدون نمک 80 گرم
- پودر کاکائو 20 گرم
- 100 گرم تکه های شکلات شیری
- 1 عدد تخم مرغ، برای شستن تخم مرغ
- شربت دارچین
- شکر 60 گرم
- ۱ عدد چوب دارچین
طرز تهیه نان کراس بان شکلاتی
مرحله 1
ابتدا کارامل را با آب کردن شکر در تابه ای با پایه سنگین روی حرارت متوسط درست کنید، تابه را گاهی بچرخانید تا به رنگ کهربایی تیره درآید. کره را با احتیاط مخلوط کنید (ممکن است پاشیده شود)، سپس خامه و نمک را اضافه کنید. در ظرف نسوز بریزید و بگذارید خنک شود و در یخچال نگهداری کنید تا کاملا خنک شود.
مرحله 2
برای چیک بریوش، مخمر را داخل شیر گرم شده بریزید و به مدت 10 دقیقه روی آن را بپوشانید.
مرحله 3
آرد، شکر و 1 قاشق غذاخوری نمک دریایی ریز را در یک همزن ایستاده با قلاب خمیر بریزید و برای مدت کوتاهی مخلوط کنید. شیر و تخم مرغ گرم شده را داخل آن بریزید و با سرعت متوسط به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که یکدست و کشدار شود مخلوط کنید. در همین حین کره نرم شده و پودر کاکائو را با قاشق چوبی با همزن بزنید تا مخلوط شوند. تکه تکه با همزن به خمیر اضافه کنید تا مطمئن شوید که قبل از اضافه کردن مواد بعدی کاملا جذب خمیر شود.
مرحله 4
به هم زدن ادامه دهید تا خمیر از کناره های کاسه جدا شود و بسیار براق، نرم و کشدار شود. شکلات چیپسی را به طور خلاصه مخلوط کنید، سپس روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 1 ساعت و 30 دقیقه تا 2 ساعت ثابت شود تا واقعا پف کند.
مرحله 5
برای فرم دادن، خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به 9 تکه مساوی (تقریباً 70 گرم) تقسیم کنید، سپس با دستان خود به شکل توپهای محکم بغلتانید. توپ ها را در سینی عمیق 20 در 20 سانتی متری که با کاغذ پخت پوشانده اید قرار دهید، بین هر کدام فاصله بگذارید، روی آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت و 30 دقیقه دیگر ثابت شود. آنها باید بسیار پف کرده و تقریباً لمس شوند.
مرحله 6
فر را با دمای 195 درجه سانتیگراد/فن 175 درجه سانتیگراد/گاز 5 گرم کنید. نان ها را با برس تخم مرغ زده شده بپزید و به مدت 16-18 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و براق شوند بپزید. در حالی که نان ها در حال پخت هستند، شربت را با حرارت دادن شکر و چوب دارچین با 60 گرم آب در یک تابه کوچک درست کنید. بگذارید به جوش بیاید و 1-2 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود بپزید. وقتی نان ها از فر بیرون آمدند، با قلم مو با شربت دارچین بمالید و بگذارید خنک شود.
مرحله 7
پس از خنک شدن کامل، کارامل را که اکنون جامد شده است به یک کیسه لوله انتقال دهید. با له کردن با دست کمی آن را گرم کنید. یک سوراخ کوچک از نوک کیسه لوله برش دهید و نوارهای کاراملی را در سراسر نان ها ایجاد کنید تا شکل های متقاطع ایجاد کنید. نان ها بهتر است در روز خورده شوند، اما به مدت دو روز در ظرف دربسته نگهداری می شوند. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949