وبلاگ

طرز تهیه کلوچه های شکری ​

طرز تهیه کلوچه های شکری ​ : این شیرینی های شکری جذاب را برای یک وعده بعد از ظهر درست کنید، سپس کوکی های غلات، کوکی های چیپسی شکلاتی، نان کوتاه و دستور العمل های پخت سرگرم کننده تر را امتحان کنید.

عناصر

200 گرم کره بدون نمک، نرم شده
شکر 175 گرم
2 عدد تخم مرغ، 1 عدد جدا
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
300 گرم آرد ساده، به علاوه برای گردگیری
½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
شکر پودری 150 گرم الک شده
رنگ خوراکی (اختیاری)

طرز تهیه کلوچه های شکری ​

طرز تهیه کلوچه های شکری ​

مرحله 1

خمیر را با خامه زدن کره و شکر درست کنید تا پف کند. 1 تخم مرغ کامل، 1 زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله 2

آرد و بکینگ پودر را الک کرده، سپس آرد را به تدریج با خمیر مخلوط کنید تا یکدست شود. بپیچید و به مدت 30 دقیقه سرد کنید.

مرحله 3

خمیر را از وسط نصف کرده و روی سطح کار کمی آردپاشی شده یا در بین دو تکه کاغذ پخت پهن کنید تا ضخامت آن حدود 5 میلی متر باشد. با استفاده از کاترهای دلخواه کوکی ها را از خمیر جدا کنید یا از چاقو به شکل مربع استفاده کنید. به یک ورقه پخت پوشانده شده با کاغذ پخت یا یک تشک پخت سیلیکونی منتقل کنید و بین هر کوکی فضای کمی باقی بگذارید. با خمیر باقی مانده تکرار کنید. به مدت 10 دقیقه در حالی که فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم می کنید، خنک کنید.

مرحله 4

کوکی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید، در صورت پختن بیش از یک دسته، سینی ها را تا نیمه عوض کنید تا زمانی که رنگ پریده، خشک و شنی به نظر برسند. وقتی خنک شدند بیشتر سفت می شوند. به مدت 5 دقیقه روی سینی خنک کنید تا به اندازه ای سفت شود که به توری سیمی منتقل شود تا کاملا خنک شود.

مرحله 5

سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفید و کف کند سپس آنقدر به پودر شکر اضافه کنید تا خمیر غلیظی به دست آید. در صورت تمایل کمی رنگ خوراکی به مایه کیک اضافه کنید. برای تزیین بیسکویت ها از مایه کیک استفاده کنید و قبل از سرو بگذارید تا کاملا ببندند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...