طرز تهیه شیرینی فلورانس : فلورانس ما را بپزید، سپس بیسکویتهای تند کریسمس، کوکیهای کریسمس، بیسکویتهای دارچینی، نان زنجبیلی، کانولی و دستور العملهای پخت کریسمس دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- کره 75 گرم
- شکر طلایی 5 قاشق غذاخوری
- 3 قاشق غذاخوری آرد ساده
- 50 گرم بادام بلانچ شده، خرد شده
- 50 گرم پوست مخلوط، خرد شده
- 25 گرم سلطان خرد شده
- 25 گرم گیلاس گلاسه، خرد شده
- 100 گرم شکلات تلخ، خرد شده
طرز تهیه شیرینی فلورانس
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. سینی فر بزرگ را با کاغذ پخت بپوشانید.
مرحله 2
کره و شکر را با هم در تابه گرم کنید تا شکر حل شود.
مرحله 3
آرد را با هم مخلوط کنید سپس مغزها، پوست مخلوط، سلطانها و آلبالوها را اضافه کنید و قاشقهای چایخوری از مخلوط را با فاصله زیاد روی کاغذ پخت بریزید و کمی صاف کنید. ممکن است مجبور شوید اینها را در 2 دسته بپزید.
مرحله 4
10 دقیقه بپزید. اگر دوست دارید لبه ها را با فشار دادن کنار چاقوی کره، صاف کنید. بگذارید کاملا خنک شوند.
مرحله 5
شکلات را در یک کاسه بر روی یک تابه آب در حال جوشیدن (اما نه دست زدن به آن) یا در فواصل کوتاه در مایکروویو ذوب کنید. با قلم مو یا نازک روی سطح صاف فلورانتین ها بمالید و بگذارید تا خودش را بگیرد. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949