طرز تهیه بیسکوتی شکلاتی : این بیسکوتی های شکلاتی را امتحان کنید، سپس نوقای خانگی، فاج بیلی، چاتنی کریسمس، تیفین و بسیاری هدایای خوراکی کریسمس را بررسی کنید. همچنین دسرهای جذاب ایتالیایی ما از جمله کانولی، پاناکوتا و تیرامیسو را کشف کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 200 گرم آرد ساده، به علاوه اضافه برای شکل دادن به خمیر
- پودر کاکائو 60 گرم
- شکر طلایی 150 گرم
- 60 گرم شکلات تلخ، خرد شده
- ¾ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ½ قاشق چایخوری نمک
- 3 عدد تخم مرغ زده شده
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 100 گرم بادام بلانچ شده، برشته شده
- 100 گرم شکلات سفید، خرد شده
طرز تهیه بیسکوتی شکلاتی
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز گرم کنید 4. آرد، کاکائو، شکر، شکلات تلخ، بکینگ پودر و ½ قاشق چایخوری نمک را در غذاساز بریزید. نبض بزنید تا پودر شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خمیر به دست آید.
مرحله 2
خمیر را روی پیشخوان آغشته به آرد قرار دهید و در مغزها ورز دهید. به 4 قسمت تقسیم کنید و به کنده های مسطح 2.5 سانتی متر عرض 30 سانتی متر در آورید. آنها را روی یک ورقه پخت کاغذی بلند کنید. 25 دقیقه بپزید. سرد.
مرحله 3
با استفاده از یک چاقوی دندانه دار خمیر پخته شده را به قطعات 1.5 سانتی متری برش دهید. روی یک ورقه پخت قرار دهید و 15 دقیقه دیگر بپزید. روی یک قفسه خنک کنید.
مرحله 4
شکلات سفید را در مایکروویو یا در یک کاسه شیشه ای روی یک تابه کوچک آب در حال جوشیدن آب کنید و سپس روی بیسکوتی ها بریزید. بلافاصله سرو کنید یا تا 10 روز در ظرف دربسته نگهداری کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949