طرز تهیه شیرینی فلورانس

طرز تهیه شیرینی فلورانس : فلورانس ما را بپزید، سپس بیسکویت‌های تند کریسمس، کوکی‌های کریسمس، بیسکویت‌های دارچینی، نان زنجبیلی، کانولی و دستور العمل‌های پخت کریسمس دیگر را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • کره 75 گرم
  • شکر طلایی 5 قاشق غذاخوری
  • 3 قاشق غذاخوری آرد ساده
  • 50 گرم بادام بلانچ شده، خرد شده
  • 50 گرم پوست مخلوط، خرد شده
  • 25 گرم سلطان خرد شده
  • 25 گرم گیلاس گلاسه، خرد شده
  • 100 گرم شکلات تلخ، خرد شده

طرز تهیه شیرینی فلورانس

طرز تهیه شیرینی فلورانس

مرحله 1

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. سینی فر بزرگ را با کاغذ پخت بپوشانید.

مرحله 2

کره و شکر را با هم در تابه گرم کنید تا شکر حل شود.

مرحله 3

آرد را با هم مخلوط کنید سپس مغزها، پوست مخلوط، سلطان‌ها و آلبالوها را اضافه کنید و قاشق‌های چایخوری از مخلوط را با فاصله زیاد روی کاغذ پخت بریزید و کمی صاف کنید. ممکن است مجبور شوید اینها را در 2 دسته بپزید.

مرحله 4

10 دقیقه بپزید. اگر دوست دارید لبه ها را با فشار دادن کنار چاقوی کره، صاف کنید. بگذارید کاملا خنک شوند.

مرحله 5

شکلات را در یک کاسه بر روی یک تابه آب در حال جوشیدن (اما نه دست زدن به آن) یا در فواصل کوتاه در مایکروویو ذوب کنید. با قلم مو یا نازک روی سطح صاف فلورانتین ها بمالید و بگذارید تا خودش را بگیرد. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...