طرز تهیه کوکی شکلاتی میسو : این کوکیهای شکلاتی میسو را بپزید، سپس کوکیهای شکلاتی کلاسیک، کوکیهای شکلاتی وگان، کوکیهای شکلاتی سهگانه و کوکیهای شکری را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 150 گرم کره بدون نمک، نرم شده
- شکر قهوه ای روشن 200 گرم
- 100 گرم شکر طلایی
- 1 عدد تخم مرغ
- 50 گرم خمیر میسو سفید
- 1 قاشق چایخوری رب یا عصاره لوبیا وانیل
- 225 گرم آرد ساده
- پودر کاکائو 25 گرم
- ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ½ قاشق چایخوری تکه های نمک دریایی، به اضافه یک قلقلک
- 100 گرم شکلات چیپسی تلخ
- 100 گرم شکلات چیپسی سفید
- یک دانه کنجد سفید (اختیاری).
طرز تهیه کوکی شکلاتی میسو
مرحله 1
کره و شکر را در ظرفی با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند. تخم مرغ و سپس میسو و وانیل را با همزن بزنید. آرد، کاکائو، بکینگ پودر و نمک را با آن مخلوط کنید تا رنگ آن یکنواخت شود، سپس شکلات چیپسی را داخل آن بریزید. خمیر نسبتا سفت خواهد بود، بنابراین ممکن است به یک همزن برقی برای کمک به مخلوط کردن تمام آرد نیاز داشته باشید.
مرحله 2
خمیر را به وسط یک ورقه بزرگ کاغذ پخت بریزید و به شکل چوب درشت بغلتانید. در کاغذ بپیچید و خمیر را به ضخامت 7 سانتی متر در حین حرکت درآورید. هر دو انتها را بچرخانید و به مدت 2 ساعت خنک کنید تا سفت شود یا تا یک هفته. خمیر را می توان در این مرحله تا یک ماه منجمد کرد.
مرحله 3
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد/فن 170 درجه سانتیگراد/گاز 5 گرم کنید و دو ورقه پخت را با کاغذ پخت یا تشک سیلیکونی بپوشانید. کندههای خمیر را به ضخامت ۱ سانتیمتر برش دهید و روی ورقههای پخت آماده شده بچینید، با فاصله خوبی از هم تا جایی برای پخش شدن باقی بماند. مقدار کمی از تکه های نمک دریایی یا دانه های کنجد را روی کوکی ها بپاشید یا در صورت تمایل آن ها را صاف بگذارید.
مرحله 4
به مدت 13 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که لبه ها ترد شوند و وسط ها هنوز کمی نرم شوند بپزید. به مدت 5 تا 10 دقیقه روی ورقه ها یا تا زمانی که به اندازه کافی سفت شوند، بگذارید خنک شود، سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود. تا یک هفته در ظرف دربسته نگهداری شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949