وبلاگ

کیک نان شکلاتی

کیک نان شکلاتی : این کیک نان شکلاتی را بپزید، سپس کیک فاج شکلاتی، کیک تولد شکلاتی، کیک قطره ای شکلاتی و کیک شکلاتی سالم را بررسی کنید. به دنبال دستور العمل های ساده تر کیک نان هستید؟ نان موز چیپسی شکلاتی، کیک پوند، کیک مادیرا و کیک نان لیموی گیاهی و بسیاری موارد دیگر را امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 175 گرم کره، نرم شده، به علاوه اضافی برای قالب
  • شکر طلایی 175 گرم
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 175 گرم آرد خود پف کند
  • ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 50 میلی لیتر اسپرسوی قوی، خنک شده
  • 50 گرم پودر کاکائو الک شده
  • 50 گرم شکلات تلخ (حداقل 70 درصد مواد جامد کاکائو)، برش داده شده یا خرد شده به قطعات کوچک
  • ½ قاشق چایخوری فلفل چیلی خشک شده، به اضافه مقدار اضافی برای سرو

گاناش

  • 100 گرم خامه دوبل
  • 1 قاشق چایخوری اسپرسو یا پودر قهوه فوری
  • 100 گرم شکلات تلخ، ریز خرد شده
  • یک عدد پودر فلفل قرمز
  • کمی نمک دریا، (اختیاری)

کیک نان شکلاتی

کیک نان شکلاتی

مرحله 1

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد/فن 140 درجه سانتیگراد/گاز 3 گرم کنید. قالب نان 900 گرمی را با کره چرب کنید و با یک نوار بلند کاغذ پخت بپوشانید و انتهای آن را آویزان کنید (این کار به شما کمک می کند بعدا نان را بردارید). کره و شکر را با همزن برقی با همزن برقی بزنید تا رنگ شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بین هر اضافه کردن خوب هم بزنید. آرد، بکینگ پودر، اسپرسو، کاکائو، تکه های شکلات و فلکس فلفل را با آن مخلوط کنید. خمیر را داخل قالب بکشید و به مدت 50 تا 55 دقیقه یا تا زمانی که سیخ داخل قالب تمیز بیرون بیاید بپزید. در قالب خنک کنید.

مرحله 2

برای گاناش، خامه را در یک تابه کوچک همراه با اسپرسو روی حرارت ملایم گرم کنید تا دم بکشد. شکلات را در یک کاسه ضد حرارت بریزید و روی مخلوط خامه گرم بریزید و بگذارید 30 ثانیه بماند. مخلوط کنید تا صاف و براق شود. پودر فلفل را هم بزنید، مزه دار کنید و در صورت تمایل کمی بیشتر اضافه کنید. خنک کنید تا غلیظ شود اما هنوز قابل قاشق باشد، سپس با قاشق روی کیک بریزید و اجازه دهید مقداری گاناش از کناره ها چکه کند. بگذارید 15 دقیقه بماند و با چند تکه فلفل دیگر و مقداری تکه نمک دریا بپاشید، در صورت استفاده، سپس برش دهید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان : این پودینگ تافی چسبنده وگان...
موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان : این موس شکلاتی وگان را امتحان...
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای : این سوپ گل کلم را درست...
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس : این سوپ عدس تند را درست کنید، سپس...