وبلاگ

طرز تهیه چیزکیک پرتقالی شکلاتی

طرز تهیه چیزکیک پرتقالی شکلاتی : چیزکیک پرتقالی شکلاتی ما را امتحان کنید سپس چیزکیک شکلاتی، چیزکیک بدون پخت، چیزکیک لیمویی و دستور العمل های چیزکیک دیگر را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 125 گرم کره بدون نمک، به علاوه اضافه برای قالب
  • 300 گرم بیسکویت زنجبیلی، ریز خرد شده
  • 200 گرم شکلات تلخ 70 درصد
  • 100 گرم شکلات تیره نارنجی
  • ماسکارپونه 250 گرم
  • 280 گرم پنیر نرم پرچرب
  • پودر قند 50 گرم
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
  • خامه دوبل 150 میلی لیتر
  • برش های نازک پوست پرتقال، برای سرو

طرز تهیه چیزکیک پرتقالی شکلاتی

طرز تهیه چیزکیک پرتقالی شکلاتی

مرحله 1

کف قالب کیک فنری 20 سانتی متری را کره بمالید و بپوشانید. کره را ذوب کرده و با زنجبیل له شده مخلوط کنید. مخلوط را با استفاده از پشت قاشق به خوبی داخل قالب فشار دهید تا لایه پایه ایجاد شود و یکنواخت شود، سپس در حالی که رویه را آماده می کنید در یخچال قرار دهید.

مرحله 2

شکلات را در یک کاسه ضد حرارت بشکنید و به آرامی روی یک تابه آب در حال جوش ذوب کنید (مطمئن شوید که آب کف ظرف را لمس نکند). کنار بگذارید و اجازه دهید کمی خنک شود. ماسکارپونه، پنیر نرم، پودر قند و پودر کاکائو را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید، سپس به آرامی در شکلات بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

مرحله 3

خامه را هم بزنید تا غلیظ شود و سپس داخل مخلوط شکلاتی بریزید. با قاشق روی پایه قرار دهید، قبل از اینکه حداقل 6 ساعت به یخچال برگردانید، با کاردک آن را صاف کنید. برای سرو روی پوست پرتقال بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...