وبلاگ

طرز تهیه دسر شکلات و پرتقال

طرز تهیه دسر شکلات و پرتقال : این دسر پرتقالی شکلاتی را امتحان کنید، سپس پروفیترول‌ها، شری تریفل، سیاه‌پوست و ایده‌های دسر کریسمس دیگر را بررسی کنید. همچنین دسرهای شکلاتی منحط تری مانند چیزکیک پرتقالی شکلاتی، کیک ماگ شکلاتی و موس شکلاتی را کشف کنید، به دنبال یک ایده اشتراک گذاری شیرین برای خشنود کردن جمعیت هستید؟ تخته دسر آسان اما چشمگیر ما را درست کنید.

روغن زیتون فوق بکر دارای مشخصات طعمی زیادی است: روغن جوان و تازه فشرده شده به رنگ سبز، فلفلی و سبز است. روغن بالای یک سال کم رنگ تر، ملایم تر و شیرین تر خواهد بود. با این حال، همه روغن‌های با کیفیت خوب همچنان علف‌کشی لذیذ و عمق طعمی گرد خواهند داشت. روغن زیتون فوق بکر از چربی های تک غیراشباع تشکیل شده است و بخش مهمی از رژیم غذایی سالم مدیترانه ای است.

روغن زیتون برای شکلات تلخ مناسب است، طعم های شیرین و پیچیده کاکائو تلخ به خوبی با یک روغن زیتون جوان به همان اندازه تلخ ترکیب می شود.

مواد تشکیل دهنده

  • 200 میلی لیتر خامه دوبل
  • 40 میلی لیتر شیر کامل
  • 200 گرم شکلات تلخ 70% خرد شده
  • 30 میلی لیتر روغن زیتون فوق بکر، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
  • 1 پرتقال
  • شکر قهوه ای 50 گرم
  • نمک دریا، برای سرو

Chocolate-Covered-Candied-Orange-Slices

طرز تهیه دسر شکلات و پرتقال

مرحله 1

خامه را با شیر در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. شکلات را در ظرفی بریزید و بعد از اینکه خامه به جوش آمد، آن را روی شکلات بریزید. یک دقیقه بگذارید، سپس هم بزنید تا ترکیب شوند. روغن زیتون را هم بزنید، مراقب باشید بیش از حد مخلوط نشود و مخلوط تقسیم نشود. داخل 4 عدد رامکین یا لیوان کوچک بریزید و بگذارید در دمای محیط بماند.

مرحله 2

پرتقال را به صورت افقی نصف کنید. نیمی از پرتقال را در یک تابه کوچک بریزید و 50 میلی لیتر آب و شکر قهوه ای را اضافه کنید. نصف باقیمانده را به تکه های کوچک برش دهید و آنها را در تابه قرار دهید و به سمت پایین پوست بگیرید. با حرارت ملایم روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و پرتقال ها را هر چند وقت یکبار دم کنید. بعد از 10-15 دقیقه که مایع به صورت شربت در آمد، از روی حرارت بردارید.

مرحله 3

قابلمه های شکلاتی را با مقداری روغن زیتون خالص، کمی نمک و پرتقال کاراملی شده سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی : این املت اسپانیایی را درست...
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی : آیا می خواهید در مورد فرهنگ...
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی : این دستور العمل را برای...
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور پخت ماهی...
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...