طرز تهیه کیک قهوه ساده : کیک قهوه ما را امتحان کنید، سپس از کیک قهوه و گردو، کیک گردویی، نان کیک قهوه و کیک قهوه ایرلندی ما دیدن کنید. نکات تخصصی ما را در مورد نحوه تزئین کیک قهوه دنبال کنید:
مواد تشکیل دهنده
- 225 گرم (در دمای اتاق) کره، به علاوه کمی بیشتر برای قوطی ها
- 225 گرم شکر موسکووادو سبک
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری با 2 قاشق غذاخوری گرانول قهوه شیر به حالت خمیری مخلوط شده است
- 175 گرم آرد ساده
- بکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
- 150 گرم اسپند نصف شده، 8 عدد برای تزئین و بقیه خرد شده
- یخ
- شکر گرانول سفید 150 گرم
- 250 گرم کره، نرم شده
- شکر پودری 500 گرم
طرز تهیه کیک قهوه ساده
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. قالب ساندویچی 2*20 سانتیمتری را خط بکشید و کره بمالید. کره را با شکر با همزن بزنید تا پف کند و پف کند سپس تخم مرغ ها را یکی یکی با خمیر قهوه و ۱ قاشق غذاخوری آرد با همزن بزنید. آرد باقیمانده، بکینگ پودر و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید.
مرحله 2
مخلوط را بین قالب ها تقسیم کنید، رویه ها را هم تراز کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که ور بیایند و وقتی کمی فشار دهید حالت فنری پیدا کنید. کمی خنک کنید، سپس روی توری سیمی بریزید و بگذارید کاملا خنک شود.
مرحله 3
برای ترد شدن، شکر را به صورت یک لایه در ماهیتابه بریزید. 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و حرارت دهید تا شکر آب شود. پخت و پز را تا زمانی ادامه دهید که یک کارامل طلایی رنگ یکنواخت داشته باشید. اسپند کامل را اضافه کنید، سپس مقدار زیادی را روی یک ورقه پخت روی تخته چوبی قرار دهید. سرد کنید، سپس گردوها را از شکننده اطراف جدا کنید.
مرحله 4
کره و پودر قند را با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود، اگر نیاز به شل کردن آن داشتید کمی آب به آن اضافه کنید. شکننده را با وردنه کردن آن را به صورت پودر درشت خرد کنید، سپس آن را به مایه کیک بزنید. کیک ها را با مقداری کیک ساندویچ کنید و با بقیه کیک را بپوشانید. روی آن را با گردوی لعاب دار تزئین کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949