وبلاگ

طرز تهیه سالاد بادمجان

طرز تهیه سالاد بادمجان : این سالاد بادمجان آهسته پز را امتحان کنید سپس ایده های بیشتر در مورد آهسته پز تابستانی را اینجا ببینید. همچنین دستور العمل های بیشتر بادمجان مانند لازانیا بادمجانی، کاری بادمجانی و فلفل قرمز بادمجانی را مرور کنید.

این سالاد بادمجان را برای ناهار با تعداد زیادی برگ سالاد، شام را با ماست یونانی و غلات میل کنید، یا به عنوان بخشی از مزه میل کنید.

عناصر

  • 8 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 6 قاشق غذاخوری ملاس انار
  • 2 قاشق غذاخوری عسل آبدار
  • 2 قاشق چایخوری دانه گشنیز
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه، آسیاب شده
  • 3 عدد بادمجان متوسط (حدود 750 گرم).
  • 1 ½ پیاز قرمز کوچک، یک عدد کامل نازک ورقه شده
  • ½ یک دسته کوچک گشنیز، برگ های ریز خرد شده
  • 75 گرم دانه انار
  • 50 گرم فتا، ریز خرد شده

طرز تهیه سالاد بادمجان

طر تهیه سالاد بادمجان

مرحله 1

آرام پز را روی حرارت کم بگذارید. روغن، ملاس انار، عسل، دانه گشنیز و فلفل سیاه را با همزن بزنید. بادمجان ها را به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید و با سرعت کار، دو طرف هر برش را با مقداری سس روغنی بمالید، قبل از اینکه در آرام پز را با پیاز خلال شده بچینید. لایه‌های متناوب بادمجان و پیاز را بچینید و بادمجان‌ها را به‌طور یکنواخت اما به خوبی بسته‌بندی کنید تا همه برش‌ها استفاده شوند.

مرحله 2

باقیمانده سس را روی آن بریزید، سپس قبل از افزودن درب آن را با یک حوله چای تمیز بپوشانید. به مدت 5 ساعت بپزید تا بادمجان ها کاملا نرم شوند.

مرحله 3

طرز تهیه سالاد بادمجان : بادمجان ها را از اجاق گاز در ظرفی بریزید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه خنک شود یا تا زمانی که فقط گرم شود. نصف پیاز را خیلی ریز خرد کنید و بیشتر آن را با بیشتر گشنیز و بیشتر دانه های انار روی بادمجان ها بریزید. نمک بزنید سپس همه چیز را به آرامی در سبزیجات بریزید. باقی مانده پیاز، گشنیز و دانه های انار را با فتا خرد شده در ظرف دیگری بریزید. مخلوط فتا را روی بادمجان ها بریزید و سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی : دستور غذای آیولی ما را...