وبلاگ

طرز تهیه سالاد بادمجان

طرز تهیه سالاد بادمجان : این سالاد بادمجان آهسته پز را امتحان کنید سپس ایده های بیشتر در مورد آهسته پز تابستانی را اینجا ببینید. همچنین دستور العمل های بیشتر بادمجان مانند لازانیا بادمجانی، کاری بادمجانی و فلفل قرمز بادمجانی را مرور کنید.

این سالاد بادمجان را برای ناهار با تعداد زیادی برگ سالاد، شام را با ماست یونانی و غلات میل کنید، یا به عنوان بخشی از مزه میل کنید.

عناصر

  • 8 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 6 قاشق غذاخوری ملاس انار
  • 2 قاشق غذاخوری عسل آبدار
  • 2 قاشق چایخوری دانه گشنیز
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه، آسیاب شده
  • 3 عدد بادمجان متوسط (حدود 750 گرم).
  • 1 ½ پیاز قرمز کوچک، یک عدد کامل نازک ورقه شده
  • ½ یک دسته کوچک گشنیز، برگ های ریز خرد شده
  • 75 گرم دانه انار
  • 50 گرم فتا، ریز خرد شده

طرز تهیه سالاد بادمجان

طر تهیه سالاد بادمجان

مرحله 1

آرام پز را روی حرارت کم بگذارید. روغن، ملاس انار، عسل، دانه گشنیز و فلفل سیاه را با همزن بزنید. بادمجان ها را به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید و با سرعت کار، دو طرف هر برش را با مقداری سس روغنی بمالید، قبل از اینکه در آرام پز را با پیاز خلال شده بچینید. لایه‌های متناوب بادمجان و پیاز را بچینید و بادمجان‌ها را به‌طور یکنواخت اما به خوبی بسته‌بندی کنید تا همه برش‌ها استفاده شوند.

مرحله 2

باقیمانده سس را روی آن بریزید، سپس قبل از افزودن درب آن را با یک حوله چای تمیز بپوشانید. به مدت 5 ساعت بپزید تا بادمجان ها کاملا نرم شوند.

مرحله 3

طرز تهیه سالاد بادمجان : بادمجان ها را از اجاق گاز در ظرفی بریزید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه خنک شود یا تا زمانی که فقط گرم شود. نصف پیاز را خیلی ریز خرد کنید و بیشتر آن را با بیشتر گشنیز و بیشتر دانه های انار روی بادمجان ها بریزید. نمک بزنید سپس همه چیز را به آرامی در سبزیجات بریزید. باقی مانده پیاز، گشنیز و دانه های انار را با فتا خرد شده در ظرف دیگری بریزید. مخلوط فتا را روی بادمجان ها بریزید و سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...