وبلاگ

طرز تهیه تیفین شکلاتی کلاسیک

طرز تهیه تیفین شکلاتی کلاسیک : به جای کشمش از گیلاس یا گیلاس گلاسه استفاده کنید یا از مخلوط استفاده کنید. نحوه نگهداری تیفین شکلاتی: تا یک هفته در ظرف دربسته نگهداری می شود – حتی مدت بیشتری در یخچال نگهداری می شود، اما شکلات درخشش خود را از دست می دهد.

دستور پخت تیفین شکلاتی

مواد تشکیل دهنده

  • 200 گرم شکلات تلخ، خرد شده
  • 100 گرم شکلات شیری، خرد شده
  • شربت طلایی 100 گرم
  • 100 گرم کره بدون نمک
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
  • 250 گرم بیسکویت هاضمه، له شده
  • کشمش 75 گرم
  • تاپینگ
  • 150 گرم شکلات شیری خرد شده
  • 50 گرم شکلات سفید، خرد شده

طرز تهیه تیفین شکلاتی کلاسیک

طرز تهیه تیفین شکلاتی کلاسیک

مرحله 1

یک قالب کیک مربعی 20 سانتی متری را با کاغذ پخت بپوشانید. شکلات ها، شربت طلایی، کره و کاکائو را با هم در یک کاسه بزرگ ضد حرارت روی یک تابه آب در حال جوش ذوب کنید تا مطمئن شوید که کاسه با آب تماس نداشته باشد. روش دیگر، در مایکروویو به مدت 15 ثانیه ذوب می شود تا یکدست شود.

مرحله 2

بیسکویت هاضمه و کشمش له شده را داخل آن بریزید تا همه چیز پوشش داده شود. مخلوط را با قاشق داخل قالب آماده شده بریزید و با پشت قاشق یا کاردک فشار دهید تا سطح آن صاف شود و مخلوط محکم در قالب بسته شود.

مرحله 3

برای رویه، شکلات ها را مانند قبل در کاسه های جداگانه ذوب کنید. شکلات شیری را روی تیفین بریزید، سپس با استفاده از یک چاقوی پالت یا کاردک، کناره ها را صاف کنید تا کاملا پوشش داده شود. روی شکلات سفید به صورت زیگ زاگ بپاشید، سپس با سیخ شکلات سفید را به شیر مرمر بزنید. حداقل 2 ساعت خنک کنید تا جامد شود، سپس برای سرو به مربع برش دهید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...