وبلاگ

طرز تهیه موساکا کلاسیک

طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای یک شام راحت درست کنید و با یک سالاد یونانی همراه کنید یا از دستور العمل های یونانی ما مورد علاقه خود را انتخاب کنید تا خوراکی به سبک مدیترانه ای ایجاد کنید. سپس دستور العمل های موساکای گیاهی و سایر دستور العمل های بادمجان را بررسی کنید.

به دنبال غذای راحت تری هستید؟ دستور العمل های پای ما مانند پای کلبه کلاسیک، پای چوپان و پای ماهی کلاسیک را امتحان کنید.

موساکا چیست؟

موساکا یک غذای سنتی از بادمجان‌های برش‌شده پخته شده با سس گوجه‌فرنگی و گوشت (معمولاً بره) و رویه بشامل غنی‌شده با تخم‌مرغ است. این معمولاً با یونان مرتبط است (جایی که احتمالاً اکثر ما برای اولین بار آن را در تعطیلات امتحان کردیم) اما نسخه هایی از آن در بسیاری از کشورهای دیگر از جمله ترکیه، مصر و بالکان وجود دارد.

بسیاری از دستور العمل ها شامل لایه ای از سیب زمینی پخته شده، برش داده شده است – این به موساکا کمی حجیم و ساختار می دهد و اگر برای جمعی آشپزی می کنید، همه چیز کمی جلوتر می رود، اما اگر نمی خواهید کربوهیدرات اضافی اضافه کنید. آن را به همان اندازه و بدون کار می کند.

چگونه بهترین موساکا را درست می کنید؟

ترفند یک موساکای عالی این است که برش‌های بادمجان را قبل از پختن با سس، زیبا و لطیف کنید. این بدان معنی است که آنها تمام طعم غنی را جذب می کنند و بافت نهایی به طور ذوبی لطیف است. بادمجان های نیم پز اسفنجی و ناخوشایند هستند، بنابراین مطمئن شوید که این مرحله را نادیده نگیرید.

رویه بشامل را چگونه درست می کنید؟

رویه موساکا یک سس غلیظ بشامل است که با تخم مرغ هم زده می شود. قبل از افزودن تخم مرغ ها، سس را خوب و یکدست بگیرید (از یک لیسک استفاده کنید) و آن را کاملاً مزه دار کنید، زیرا در غیر این صورت می تواند ملایم باشد. تخم مرغ ها به این معنی است که رویه در فر سوفله می شود و وقتی پخته می شود قهوه ای طلایی می شود.

موساکا را چگونه سرو می کنید؟

مهم است که موساکا را قبل از سرو کردن بگذارید تا بنشیند، زیرا اگر داغ مذاب نباشد، حفظ شکل آن آسان‌تر است. 10-15 دقیقه خوب است اما بعد از 30 دقیقه نشستن همچنان گرم است. در یونان اغلب فقط گرم سرو می شود.

کدام ادویه در موساکا وجود دارد؟

ادویه کلاسیک در موساکا دارچین است. ممکن است فکر کنید که اضافه کردن ادویه ای که به طور سنتی یک ادویه شیرین است به یک غذای خوش طعم عجیب باشد، اما با گوشت بره و گوجه فرنگی غنی کار می کند و طعم متمایز آن را به سس می دهد.

طرز تهیه موساکا کلاسیک

دستور تهیه آسان موساکا

مواد تشکیل دهنده

  • 2 عدد بادمجان بزرگ یا 3 عدد کوچکتر خرد شده
  • روغن زیتون
  • 4 عدد سیب زمینی، پوست کنده و خلال شده
  • 1 پیاز بزرگ، ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر، له شده
  • 750 گرم گوشت گوسفند چرخ کرده
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • یک لیوان شراب قرمز
  • بطری پاستا 1 × 600 میلی لیتر
  • کره 75 گرم
  • آرد 75 گرم
  • شیر 600 میلی لیتر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • سالاد سبز، برای سرو

طرز تهیه موساکا کلاسیک

مرحله 1

طرز تهیه موساکا کلاسیک : فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد/فن 170 درجه سانتیگراد/گاز 5 گرم کنید. برش های بادمجان را با روغن زیتون بمالید و مزه دار کنید، آنها را در یک لایه روی ورقه های نچسب قرار دهید (احتمالاً به 2 عدد بزرگ نیاز دارید). 30-40 دقیقه بپزید و یک بار بچرخانید تا بادمجان ها نرم و طلایی شوند.

مرحله 2

سیب زمینی ها را در آب نمک در حال جوش بپزید تا کمی نرم شوند، سپس خوب آبکش کنید.

مرحله 3

پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود سپس سیر را اضافه کنید. بعد از یک دقیقه، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و قهوه ای کنید تا همه توده ها خرد شوند. دارچین، شراب و پاستا را اضافه کنید، مزه دار کنید و حدود 30 دقیقه بجوشانید، سپس مایع اضافی را با حباب خارج کنید.

مرحله 4

کره را در یک تابه گرم کنید، آرد را هم بزنید و چند دقیقه بپزید. شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود. فصل.

مرحله 5

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 روشن کنید. گوشت بره، بادمجان و سیب زمینی را در ظرف نسوز بچینید. تخم مرغ ها را داخل سس سفید زده و با قاشق روی آن بریزید. به مدت 30-40 دقیقه بپزید تا روی آن پف کرده و قهوه ای طلایی تیره شود. قبل از برش مربع های بزرگ برای سرو 10-15 دقیقه بگذارید بماند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...