وبلاگ

طرز تهیه کاپ کیک های توت فرنگی ​

طرز تهیه کاپ کیک های توت فرنگی ​: یک دسته از این کاپ کیک های توت فرنگی بپزید، سپس کیک توت فرنگی، چیزکیک توت فرنگی، تارت توت فرنگی و دستور العمل های توت فرنگی دیگر را بررسی کنید. به دنبال دستور العمل های بیشتر کیک کوچک هستید؟ کاپ کیک وانیلی، کیک گیاهی، کیک پری و کیک پروانه ای ما را امتحان کنید.

در اینجا نحوه یخ زدن یک کیک کوچک آورده شده است: یک دسته از این کاپ کیک های توت فرنگی بپزید، سپس کیک توت فرنگی، چیزکیک توت فرنگی، تارت توت فرنگی و دستور العمل های توت فرنگی دیگر را بررسی کنید. به دنبال دستور العمل های بیشتر کیک کوچک هستید؟ کاپ کیک وانیلی، کیک گیاهی، کیک پری و کیک پروانه ای ما را امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 100 گرم کره نمک زده، نرم شده
  • 100 گرم شکر طلایی
  • 2 عدد تخم مرغ، دمای اتاق
  • 100 گرم آرد خودبه خود
  • ¼ قاشق چایخوری خمیر لوبیا وانیل یا عصاره وانیل
  • ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 100 گرم توت فرنگی پوست کنده و ریز خرد شده به اضافه شش عدد نصف شده برای تزئین
  • یک قطره (در صورت نیاز) شیر کامل
  • یخ
  • 3 قاشق غذاخوری توت فرنگی خشک شده منجمد
  • 150 گرم کره، نرم شده
  • پودر قند 250 گرم
  • یک قطره (در صورت نیاز) شیر کامل

طرز تهیه کاپ کیک های توت فرنگی ​

طرز تهیه کاپ کیک های توت فرنگی ​

مرحله 1

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید و یک قالب کاپ کیک 12 سوراخه را با جعبه های کاغذی بپوشانید. کره و شکر را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی به مدت چند دقیقه یا تا زمانی که رنگ پریده و پفکی شود، بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی به همراه 1 قاشق غذاخوری آرد با هر تخم مرغ اضافه کنید و بین هر اضافه کردن 1 دقیقه هم بزنید. وانیل را بزنید.

مرحله 2

نیمی از آرد باقیمانده را با بیکینگ پودر و کمی نمک اضافه کنید. از یک قاشق فلزی بزرگ استفاده کنید تا آن را به آرامی تا کنید و مراقب باشید که هوا از آن خارج نشود. آرد باقیمانده و توت فرنگی های خرد شده را اضافه کنید. مخلوط باید به راحتی از قاشق خارج شود – اگر نه، 1 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید و دوباره به آرامی بریزید. مخلوط را به طور مساوی بین کیس ها تقسیم کنید و به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که ور بیاید و طلایی شود و سیخ فرو رفته در وسط ها تمیز بیرون بیاید بپزید. روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

مرحله 3

توت فرنگی های یخ زده را در مخلوط کن بریزید و به حالت پودر درآورید. کره را با همزن برقی هم بزنید تا سبک و پفکی شود، سپس پودر شکر را هر بار یک قاشق به آن اضافه کنید و بین هر افزودنی خوب هم بزنید. پودر توت فرنگی را هم بزنید و اگر کمی غلیظ بود کمی شیر اضافه کنید. با قاشق روی کاپ کیک ها بریزید، یا از یک کیسه لوله کشی برای لوله کردن مایه روی هر کدام استفاده کنید، سپس روی هر کاپ کیک یک نیمه توت فرنگی بپوشانید. به مدت دو روز در ظرف دربسته (بدون نصف توت فرنگی) نگهداری می شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...